Yozgatlııı
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Türkçe dil olursa alırım, yoksa korsan.
rdr3 çıksa çok daha iyi olur bence deGTA beklediğim bir oyun değil.
rdr3 çıksa çok daha iyi olur bence de
Hayır. Siz üreticiden basit bir talepte bulunuyorsunuz. Karşı taraf kabul etmiyor. Kabul etmemesini gerektirecek herhangi bir sağlıklı sebep ortaya koymuyor. Buna rağmen daha fazla satın alalım. Alım olursa Türkçe getirmeyi düşünebilirler yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil.Adamlar bizi çok dikkate aldığı söylenmez TR piyasasında da bu kadar az talep olursa bu süreci daha da zorlaştırır eğer ki TR yama olmasını istiyorsak ki tam tersi bir süreç ilerletmek gerekmez mi adamlar aaa TR de satışlarımız çok düşük hemen yama yapalım diyeceklerini şahsen sanmıyorum ben hali hazırsa zaten milyonlar kazanıyorlar.
Art niyet var zaten ben şahsen kolay kolay Türkçe getireceklerini düşünmüyorum.Hayır. Siz üreticiden basit bir talepte bulunuyorsunuz. Karşı taraf kabul etmiyor. Kabul etmemesini gerektirecek herhangi bir sağlıklı sebep ortaya koymuyor. Buna rağmen daha fazla satın alalım. Alım olursa Türkçe getirmeyi düşünebilirler yaklaşımı doğru bir yaklaşım değil.
Mesela dil desteği olarak Lehçe (Polonya) var. Türkçe yok. İnsan ister istemez art niyet arıyor.
ps5im olmadığı için öyle dertlerim yok maalesefRDR3'ten önce RDR2'ye 60 FPS yaması / paketi / DLC'si getirsinler. PS5'e kurdum bekliyorum. İlk defa oynayacağım.
konsolda 60 fps oynamak sarmaz ya .Aradaki 1000₺ fiyat farkına değer mi ne diyosunuz
Acelesi yok kasıma kadar vakit var bende bekliyorum acele etmiyorum.bende bekliyorum biraz vakit var alacağım![]()