erginaltintas
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Aradaki 1000₺ fiyat farkına değer mi ne diyosunuz
Yok(Yankılı)Aradaki 1000₺ fiyat farkına değer mi ne diyosunuz
Sarı araba icin 1k istiyolar iyi anlasmaYok(Yankılı)
Pc ye çıkınca alırım konsolda 30fps oyun oynamayı 5 yıl önce bıraktımAradaki 1000₺ fiyat farkına değer mi ne diyosunuz
Adamlar 10 senede bi oyun yapıyolar kral bu serinin son oyunu 13 sene önce çıkmış 2 milyar dolar para harcamıslar haklarıdır bu paralar. Diğer firmalar bu paradan oyun cıkarsa topa tutarlar.Piyasaya sürülmemiş bir oyuna ön siparişte bu fiyatları vermek diğer firmalara siz de fahiş fiyat politikası izleyebilirsiniz diye yeşil ışık yakmaktır. Ben almadım almam da, korsana karşıyım elbet yalnız bu da soygundur. O yüzden korsan oynayanlara da saygı duyarım
o 13 senede yaptığı oyuna da bi zahmet türkçe eklesinler o zamanAdamlar 10 senede bi oyun yapıyolar kral bu serinin son oyunu 13 sene önce çıkmış 2 milyar dolar para harcamıslar haklarıdır bu paralar. Diğer firmalar bu paradan oyun cıkarsa topa tutarlar.
O tartışılabilecek bir konu fiyattan bagımsız.o 13 senede yaptığı oyuna da bi zahmet türkçe eklesinler o zaman
Adamlar bizi çok dikkate aldığı söylenmez TR piyasasında da bu kadar az talep olursa bu süreci daha da zorlaştırır eğer ki TR yama olmasını istiyorsak ki tam tersi bir süreç ilerletmek gerekmez mi adamlar aaa TR de satışlarımız çok düşük hemen yama yapalım diyeceklerini şahsen sanmıyorum ben hali hazırsa zaten milyonlar kazanıyorlar.Türkçe desteğini politik olarak özellikle vermedikleri için bedava olsa aynamayacağım. Tavsiyem bir oyun oyanamsanız hayatınız hiçbir şey değişmez ama onalr açısından çok şey değişir.