Gta 6 ‘Yı Ön Siparişten Aldınız mı?

Normal bir oyun olsa kozmetik vs icin 1000 tl fark vermem ama gta olduğu icin verdim, oyunun her şeyine erişim saglamak isterim.
Bence deluxe edition oyunun zaten standart hali.
Adamlar 100 dolara standart edition cıkarmak istemediğinden böyle bir ayrım yaptı bence.

Piyasaya sürülmemiş bir oyuna ön siparişte bu fiyatları vermek diğer firmalara siz de fahiş fiyat politikası izleyebilirsiniz diye yeşil ışık yakmaktır. Ben almadım almam da, korsana karşıyım elbet yalnız bu da soygundur. O yüzden korsan oynayanlara da saygı duyarım

Türkçe dil desteğini, talep olmasına rağmen getirmedikleri için GTA 6'yı protesto ediyor ve almıyorum. He dil desteği gelse yine İngilizce oynayacaktım ama bunca oyuncu Türkçe dil talep ederken ki bulunduğumuz zamanda hiç zor değil, dil desteği vermemelerini art niyetli ve kasıtlı bir karar olarak düşünüyorum.

Piyasaya sürülmemiş bir oyuna ön siparişte bu fiyatları vermek diğer firmalara siz de fahiş fiyat politikası izleyebilirsiniz diye yeşil ışık yakmaktır. Ben almadım almam da, korsana karşıyım elbet yalnız bu da soygundur. O yüzden korsan oynayanlara da saygı duyarım
Adamlar 10 senede bi oyun yapıyolar kral bu serinin son oyunu 13 sene önce çıkmış 2 milyar dolar para harcamıslar haklarıdır bu paralar. Diğer firmalar bu paradan oyun cıkarsa topa tutarlar.

Adamlar 10 senede bi oyun yapıyolar kral bu serinin son oyunu 13 sene önce çıkmış 2 milyar dolar para harcamıslar haklarıdır bu paralar. Diğer firmalar bu paradan oyun cıkarsa topa tutarlar.
o 13 senede yaptığı oyuna da bi zahmet türkçe eklesinler o zaman

Türkçe desteğini politik olarak özellikle vermedikleri için bedava olsa aynamayacağım. Tavsiyem bir oyun oyanamsanız hayatınız hiçbir şey değişmez ama onalr açısından çok şey değişir.

Türkçe desteğini politik olarak özellikle vermedikleri için bedava olsa aynamayacağım. Tavsiyem bir oyun oyanamsanız hayatınız hiçbir şey değişmez ama onalr açısından çok şey değişir.
Adamlar bizi çok dikkate aldığı söylenmez TR piyasasında da bu kadar az talep olursa bu süreci daha da zorlaştırır eğer ki TR yama olmasını istiyorsak ki tam tersi bir süreç ilerletmek gerekmez mi adamlar aaa TR de satışlarımız çok düşük hemen yama yapalım diyeceklerini şahsen sanmıyorum ben hali hazırsa zaten milyonlar kazanıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,149
Üyeler
199,105
Son üye
iskenderdogukanburak@gmai

Geri