❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Ben alabiliyorum şu an. Genelde stok olmayınca oluyor ama hangi şehirdesiniz belki onunla ilgilidir.
Çanakkale Merkez ilçe. Öyle ücra köy, kasabada falan da değilim. Aorus B850M anakart alayım dedim dün kod varken, ona da aynı uyarıyı verdi hem benim hem arkadaşın hesaptan.

Ekler

• 1000037065.webp
    1000037065.webp
    101.2 KB · Hit: 50
Bunun alıp performansını test eden sonuçları yazsa iyi olur nette adam gibi test edilen 2 video var onda da aman aman bir performans görmedim X kule tipine göre

Çanakkale Merkez ilçe. Öyle ücra köy, kasabada falan da değilim. Aorus B850M anakart alayım dedim dün kod varken, ona da aynı uyarıyı verdi hem benim hem arkadaşın hesaptan.
Bu ürünler genelde amazonun deposundan gönderiliyor ona bağlı olarak bazı yerlere gönderim kısıtlanmış olabilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunun alıp performansını test eden sonuçları yazsa iyi olur nette adam gibi test edilen 2 video var onda da aman aman bir performans görmedim X kule tipine göre
Aynısının 240mm olanı var bende 9700x ile kullanıyorum. Çift kule iyi bir hava soğutma daha iyi sonuç verir muhtemelen. Ama görüntü olarak güzel duruyor.

Edit: 280mm’de performansa daha iyi olacaktır tabii

stok bitmiştir 18 yazıyor ama

Satın alma linki :

Kart kampanyalari ile daha uyguna alinabilir.
Kullandığınız kredi kartinin banka uygulamasını kontrol ediniz.

Bonus Flaş, Kızdan , Paraf Mobil , Maximum Mobil vs.

Ürünün resmi sayfası:

Paraf mobilde bir şey var mı ki

Alınıyor hala, adetli denedim ödemeye kadar gidiyor.

Bende FSP AE36-B 360mm var buna geçilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz
İşlemcim 9700x

Son düzenleme:
Attığın NZXT site linki yeni versiyonu. İndirimini paylaştığın eski versiyonu.
doğrudur hocam , inç farki dışında fark göremedim o sebepten referans olması adına paylaşmıştım lakin sildim bilgiyi. Fark edemeyen olabilir iki ürünü.

Geri