❌İndirim Bitti! NZXT Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.249 TL.

Reaksiyon skoru
79
Satın alma linki :

Kart kampanyalari ile daha uyguna alinabilir.
Kullandığınız kredi kartinin banka uygulamasını kontrol ediniz.

Bonus Flaş, Kızdan , Paraf Mobil , Maximum Mobil vs.

Son düzenleme:
İncehesaptan 500 kuponla bedavaya aldı millet bu da iyiymiş

Daha geniş 3 taksit kart alternatifleriyle İncehesap'ın kendi sitesindeki fırsattan daha iyi bir fırsat, kart kampanyalarıyla daha da uyguna gelir. F/p açısından bedava bence.

Aynı para geçen indirimle. İhiyacı olanlar alsınlar. Geçen indirimden alanlar memnundu bayağı.

Spastik kasamın üstü 240 önü 360 destekliyor. Üstü 280 desteklese 240'ından geçerdim ben de.

IMG_4084.webp
Aldırmıyor. Dünden beri böyle. Arkadaşın hesabından denedim. Ona da aldırmadı.

Gecen indirinde bunu aldim simdide beyaz kasa batmaya basladi gozume durduk yere is cikardik🤣 Bununla iyi gidecek siyah kasa denk gelirse paylasin lutfen. Simdilik lian li v100r mini var takibimde.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAldırmıyor. Dünden beri böyle. Arkadaşın hesabından denedim. Ona da aldırmadı.
Trendyol , hepsiburada da var 200- 300 fatkla kupon denk gelirse ayni fiyata gelebilir ama ince indirir belki yine stok bitirmrye calisiyor heralde.

İncehesaptan 500 kuponla bedavaya aldı millet bu da iyiymiş
Onlar kaça aldı ki

Gecen indirinde bunu aldim simdide beyaz kasa batmaya basladi gozume durduk yere is cikardik🤣 Bununla iyi gidecek siyah kasa denk gelirse paylasin lutfen. Simdilik lian li v100r mini var takibimde.

Trendyol , hepsiburada da var 200- 300 fatkla kupon denk gelirse ayni fiyata gelebilir ama ince indirir belki yine stok bitirmrye calisiyor heralde.
İncehesaptan mı aldınız hocam kaça gelmişti?

Son düzenleme:
Geri