Bir Asgari Ücret Fiyatına Alınabilecek En Mantıklı Telefonu Önerir Misiniz?

Hymuss

80+
Reaksiyon skoru
27
dediğim gibi oyun fotoğraf 2. el piyasası uzun ömürlü kullanım yazılıkm güçllüğü gibi özelliklere ve asgari ücret fiyatına telefon önerisi

Şimdi kendimce şöyle düşündüm asgari ücret dediğiniz için max 28k mı yoksa giderleiniz vs düşülerekmi alıcaksanız yani bunu belirtmek iyi olur diye düşündümki arkadaşlar daha net rakama öneride bulunabilsinler

Ben honor 400 kullanıyorum çok menunum, ekranı ,kamerası, yapay zeka özellikleri, bataryası, şarjı, şarj süresi olsun çok çok iyi fiyatına göre , Honor 600 modeli çıktı arasında fazla fiyat farkı yok o da alınabilir

Şimdi kendimce şöyle düşündüm asgari ücret dediğiniz için max 28k mı yoksa giderleiniz vs düşülerekmi alıcaksanız yani bunu belirtmek iyi olur diye düşündümki arkadaşlar daha net rakama öneride bulunabilsinler
knk direk 28k hadi 30k de max 30k ama bekleyip 55k yada çıkabilirimde merak ettim asgari ücret fiyatlarına hangi telefonlar var yoksa iphone 17 e alıcam iphone almamın sebebide aşırı uyumlu çalışıyor (redmi note 10s ) kullanıyorum şuan leş bi telefon

Bulunur da 2. el piyasası uzun ömürlü zor bulunur

Hocam Samsung A57 nokia gibi taş gibi uzun süre gidiyor ama elektronik biraz şans meselesi.

knk direk 28k hadi 30k de max 30k ama bekleyip 55k yada çıkabilirimde merak ettim asgari ücret fiyatlarına hangi telefonlar var yoksa iphone 17 e alıcam iphone almamın sebebide aşırı uyumlu çalışıyor (redmi note 10s ) kullanıyorum şuan leş bi telefon
s25 fe üzmez uzun ömürlü 30k yı biraz aşıyor ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,031
Üyeler
199,270
Son üye
MuratCvk

Geri