kopernikpizzası
80+
- Reaksiyon skoru
- 131
rahat mı hocam beli sıkıyor muGeçen renkli olanı almıştım bi bakıyorum teker teker kayboluyor kim dızlıyorsa artık . Çok lazımdı sağol cektim 1 tane
rahat mı hocam beli sıkıyor muGeçen renkli olanı almıştım bi bakıyorum teker teker kayboluyor kim dızlıyorsa artık . Çok lazımdı sağol cektim 1 tane
Tamamen kalitesine göre değişiyor, 3 senedir kullandığım boxer'da var. Zamanına göre pahalı bir fiyata almıştım, hala ilk günkü gibi maşallahı var. Koku, yırtılma veya rahatsız etmediği sürece her sene boxer değişmenin bir anlamı yokBoxer her sene alınan bisey değil mi
Hangisini aldıysam elbet yırtılma vs yapiyor
normalde 629 tl 4xl %10 olunca 566 tl geldi , diğer espirine cevabım ben 105 kiloyum 180 boyum var ne yiyorsam göbeğe gittiği için 3 xl oluyor ama çavuş sıkışıyor ondan 4xl aldımİki kişi beraber mı giymek için hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
%10 indirim de vardı o noldu hocam
Rahat rahat m almstım daha rahat olsun diye L bedeni aldımrahat mı hocam beli sıkıyor mu
Yok. Bildiğim kadarıyla zaten A&J kendileri o isimle satış yapıyor. Üreten firma yani. (Yanlış hatırlamıyorsam)Satıcı shadow tekstil diye biri çakma olmasın
ben 75 kiloyum 3+1 evde yaşayabilecekken niye 1+1 e sıkıştırayım çavuşu 3xl aldım bende saolasın.
4xl alıyorsunuz diye merak ettim yanlış anlamayın kaç kilosunuz?566 tl , 4xl aldık hayırlısı bakalım
4xl alıyorsunuz diye merak ettim yanlış anlamayın kaç kilosunuz?
@damn2unormalde 629 tl 4xl %10 olunca 566 tl geldi , diğer espirine cevabım ben 105 kiloyum 180 boyum var ne yiyorsam göbeğe gittiği için 3 xl oluyor ama çavuş sıkışıyor ondan 4xl aldım