🔥İndirim Anthony Jackson 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 499tl

Boxer her sene alınan bisey değil mi😀

Hangisini aldıysam elbet yırtılma vs yapiyor
Tamamen kalitesine göre değişiyor, 3 senedir kullandığım boxer'da var. Zamanına göre pahalı bir fiyata almıştım, hala ilk günkü gibi maşallahı var. Koku, yırtılma veya rahatsız etmediği sürece her sene boxer değişmenin bir anlamı yok :)

İki kişi beraber mı giymek için hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

%10 indirim de vardı o noldu hocam
normalde 629 tl 4xl %10 olunca 566 tl geldi , diğer espirine cevabım ben 105 kiloyum 180 boyum var ne yiyorsam göbeğe gittiği için 3 xl oluyor ama çavuş sıkışıyor ondan 4xl aldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
ben 75 kiloyum 3+1 evde yaşayabilecekken niye 1+1 e sıkıştırayım çavuşu 3xl aldım bende saolasın.
1783889226398.webp

bende bakıyorum arıyorum boxerde rahat terletmeyen birşeyler arıyorum. pamuk mu mantıklı modal dediklerimi bilemedim

eyw aldım 1 adet 500TL 6'lı boxer için iyi fiyat cidden... Pazar malları 6'lısı 300-350TL...

5-6 yıldır falan jack jones giyiyorum kardeşim 1-2 yıldır bu markadan alıyo dün çamaşırları kurutmadan alırken bi inceledim lastikleri falan benimkilerden daha kaliteli boşu boşuna 2 katı para verip jj almıcam bunda sonra kalite olarak şüphesi olan varsa alsın pazarda bile kalitesiz boxerları 70-80 den satıyolar

• Beğen
Reaksiyonlar: Sevz
Geri