❌İndirim Bitti! Arctic Liquid Freezer Iıı Pro 360 ARGB 5049 TL Ziraat ile 4800 TL 5 Taksit (Son Yılın En Düşük Fiyatı)

senin cpu soğutucu videondan yola çıkarak almıştım white olan versiyonu çooook memnunum 4200 tl ye almıştım

Benim kasayla aynısı. Beyazın 240 lığı olsa almaya niyetlenicem kanıma girmeyin şöyle ya.

8 pin cpu güç girişini rahat takabildin mi?

Benim kasayla aynısı. Beyazın 240 lığı olsa almaya niyetlenicem kanıma girmeyin şöyle ya.

8 pin cpu güç girişini rahat takabildin mi?
zorlanmadım diye hatırlıyorum ama radyatör ağır bir radyatördü

5000 üzeri 300 Lira kupon var, Ziraat 3500 üzeri 250 Tl veriyor ve 5 taksit peşin fiyatına. Ben aldım. Son Yılın en düşük fiyatıymış şimdi baktım.

1 tane yapıştırdım dun rog alamamıştım bunu aldım umarım guzeldir bunun rgb olmayan versıyenuna bakıyordum

Bende gram isinmiyor , NZXT alip kardesime verdim sirf bunu sogutucuyu alip kullanmak icin. Alan pisman olmaz

5000 üzeri 300 Lira kupon var, Ziraat 3500 üzeri 250 Tl veriyor ve 5 taksit peşin fiyatına. Ben aldım. Son Yılın en düşük fiyatıymış şimdi baktım.

300 lira kupon nerede ?

Arctic radyatörü büyük olması nedeniyle her kasaya uyumlu olmuyor. Bu nedenle kasanızın alanını ölçüp ona göre almanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:

ben alırım bunu aga ne zamandır düşmesini bekliyodum saol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,127
Üyeler
199,298
Son üye
SherpA.

Geri