16 Mbps Adsl'den 35 Mbps Vdsl'e Geçtim ama Adsl E Dönmem İsteniyor

Nothing39

80+
Reaksiyon skoru
0
16 Mbps ADSL paketim vardı Taahhüt bitiyor diye arandım 35 Mbps VDSL paketin fiyatı uygun geldi kabul ettim
İlk gün internet hızım arttı 10. gün şu an 9 gündür 16 Mbps ADSL değerleri alıyorum
Hat standartı kısmında ADSL2_plus yazıyor
Aşağı akım hattı hızı (kbit/s): 16380 de sabit
Yukarı akım hattı hızı (kbit/s): 1023 te sabit
saha ekibi geldi inceledi 16 Mbps görünüyor değerler normal dedi 35 Mbps'e yükselttim dedim müşteri hizmetlerini arayın dedi
aradım onlar bizde 35 görünüyor sıkıntı yok dedi bende en son şikayet oluşturdum
çözüm olarak mesafe kaynaklıymış 16 Mbps ADSL'e dönüş bulmuşlar nasıl çözebilirim bunu

Mevcut hat durumu ve kapasitesi 35 i sağlıklı desteklemiyordur bu sebeple 16 ya diretiyorlardır seni. 35 kullanırken sürekli kesintiler yaşarsın muhtemelen.

Bence sağlıklı olmaz, zaten ha 16 almışsın ha 35 çok bir fark yok. 100 mbits olsa hadi tamam dicem. Dert etme o kadar.

Çözümü yok mu ben 16 Mbps ADSL e mecbur muyum yani başka firmayada geçsem sağlıklı olmaz mı diyorsun
maalsef mecbursun ablamda köylük yerde adsl2 destekli hattı var 35 miydi 50ye yükselttim komple internet gitti
tekrar düzeltene kadar canımız çıktı
adsl2 en fazla 16 destekler vdsl olsa 100e kadar net alırsın

87 Mbps yazıyor diğer sitelerden altyapı sorguladığımda ondan uğraşıyorum yoksa mecburiyetten kabul ederim

maalsef mecbursun ablamda köylük yerde adsl2 destekli hattı var 35 miydi 50ye yükselttim komple internet gitti
tekrar düzeltene kadar canımız çıktı
adsl2 en fazla 16 destekler vdsl olsa 100e kadar net alırsın
VDSL de olsa hatta bağlı yine, ben de VDSL kullanıyorum max 65 mbit alabiliyorum. 50 mbit de stabil çalışır dendi ve öyle de yapıyoruz maalesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

87 Mbps yazıyor diğer sitelerden altyapı sorguladığımda ondan uğraşıyorum yoksa mecburiyetten kabul ederim
Modeme gir attainable net data rate , ADSL istatistiginde yazar ona bak Max alabileceğin hız yazar.

Çözümü yok mu ben 16 Mbps ADSL e mecbur muyum yani başka firmayada geçsem sağlıklı olmaz mı diyorsun
Hocam türksat'a geç bizim normalde 100 megabit internetimiz vardı bizi aradılar 200 megabite 50 TL karşılığında geçmeyi teklif ettiler tavsiye ederim
Ve bunu bireysel müşterilere yapan 2 firma var;
1)türksat
2)türknet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

16 Mbps ADSL paketim vardı Taahhüt bitiyor diye arandım 35 Mbps VDSL paketin fiyatı uygun geldi kabul ettim
İlk gün internet hızım arttı 10. gün şu an 9 gündür 16 Mbps ADSL değerleri alıyorum
saha ekibi geldi inceledi 16 Mbps görünüyor değerler normal dedi 35 Mbps'e yükselttim dedim müşteri hizmetlerini arayın dedi
aradım onlar bizde 35 görünüyor sıkıntı yok dedi bende en son şikayet oluşturdum
çözüm olarak mesafe kaynaklıymış 16 Mbps ADSL'e dönüş bulmuşlar nasıl çözebilirim bunu
Hocam 5g turbobox düşünür müsünüz

Firma saçmalamış 35 aldıysan onu vermek zorunda nasıl kafasına göre sana ADSL veriyor? Büyük ihtimalle başkasına satmışlardır senin portunu seni de öyle geçiştiriyorlardır.

Firma saçmalamış 35 aldıysan onu vermek zorunda nasıl kafasına göre sana ADSL veriyor? Büyük ihtimalle başkasına satmışlardır senin portunu seni de öyle geçiştiriyorlardır.
Hocam benimde paket 35 lik tt 24 e kilitledi dememe rağmen açmıyorlar en son sistem izin vermiyor yalanı attılar ben ztn sistem izin verdiği için geçtim 35 e online işlemlerden anlamıyorum gerçekten

Geri