https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DVGVZZYY?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 son 1 tane bunu al bence
Asus Prime daha iyi.Yapay zeka Gainward Phoenix-S ekran kartının daha iyi olduğunu savunuyor.
Son 1 tane vardı ama çekirge sürüsü onu da yok etti arada sırada kontrol et belki stok gelir.1-2 devam projelerim var yapay zeka modellerini doğrudan kendi içinde internete ihtiyaç duymadan çalıştırabileceğim bir iş istasyonu olarak kullanacağım. Ek sosyal medya için video kurguladığım ve bazı dijital ürün sattığım platformlar var. Hafta sonu ve akşamları kasmadan donmadan AAA oyunlar oynayıp vakit geçireceğim amacım bu aslında o yüzden ekran kartı olarak önce 5080 bakmıştım ama çok pahalı geliyor o yüzde 50 bandında 9 taksitli 3-4 yıl kullanabileceğim bir ekran kartı bakıyorum. Bu arada öneri ve destek yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Satın alınamıyor stok bitmiş sanırım
2.el 45 çok pahalı. Daha cuma günü gece gaming gecesinde orta-tepe model colorful battle ax düştü 48 falandı.hocam bulursan bana da salsana 45e nerde var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iyiyse bile max yüzde 2-3 fark vardır o da belki ama ikisi arasından her türlü asus prime alınır bence
Evet bende gördüm fakat 3 taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için alamadım. Keşke bu fiyatlarla HB ye Amazona satılsa2.el 45 çok pahalı. Daha cuma günü gece gaming gecesinde orta-tepe model colorful battle ax düştü 48 falandı.