🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.

Son düzenleme:
1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik bir durumdur belki ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum. Yeri yakı olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
Yorumlarını okumuştum deneme fırsatım olmadı sepete attım görünce de yorumundan sonra bi çekindim, Bursada yeri falan var mı acaba deneyebileceğim

Songmics daha iyi değilmiydi bu segment te

Xdrive 15li kullaniyorum. Hic rahat degil, koltuk arayisindayim. yukaridaki arkadasin yorumundan sonra almaya bir cekindim. Keske mersinde adam akilli deneyip alabilecegimiz bir yer olsaydi.

Benim 2 yıldır kullandığım koltuk. Oyuncu koltuğu yerine tercih etmiştim alırken ve çok seviyorum koltuğu. Oturma kısmı geniş ve rahat. Sırt kısmı fileli olduğundan bazı kişilerde sarkma yapmış ama bende hiç sıkıntı olmadı.

Eğer 50 kilo bir erkek değilseniz koltuk kısmı öyle abartılı şekilde geniş filan değil olması gereken genişlikte. Ben severek kullanılıyorum, 15li plus oyuncu koltuğu almıştım o çok kötü ve rahatsızdı iade ettim, bunu aldım. Şuan da memnunum. Sırt kısmına yük versem de herhangi bir sorun olmadı suanlik. Koku olayını yaşamadım. Ofis koltuğu bulmak gerçekten zor, ya çok pahalı ya da oyuncu koltuğuna kaymış piyasa.

1. hafta da bel desteği kırılma garantili sağlamken de çok iyi bir sırt desteği yok zaten, minder kısmı da devasa, mabadı büyük vatandaşlara yönelik, ama unutmayın sırt desteği olağanüstü kötü. Spesifik kusurlu bir ürün veya durumdur bilemem ama ben aldığımda dehşet kötü rutubet kokuyordu, 5 ay kullandım 2 ayı balkonda havalandırmakla, 1 ayı da garantiye giden sırt desteğinin değişimiyle geçti soruyorsanız o da 1 haftada kırıldı, ayrıca değişirken arka filenin gerginliği de gitmiş sırtı kötüydü yok oldu bununla. Kokuyla ilgili yazdığımda da hiçbir şekilde destek alamadım. Şu an garaja attım duruyor onun yerine 1klık bir çalışma koltuğu kullanıyorum.Yeri yakın olan iletişime geçsin bendekini ücretsiz veririm.
Kaç kilosunuz

Eğer 50 kilo bir erkek değilseniz koltuk kısmı öyle abartılı şekilde geniş filan değil olması gereken genişlikte. Ben severek kullanılıyorum, 15li plus oyuncu koltuğu almıştım o çok kötü ve rahatsızdı iade ettim, bunu aldım. Şuan da memnunum. Sırt kısmına yük versem de herhangi bir sorun olmadı suanlik. Koku olayını yaşamadım. Ofis koltuğu bulmak gerçekten zor, ya çok pahalı ya da oyuncu koltuğuna kaymış piyasa.
tamam(y)
84

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,388
Üyeler
199,147
Son üye
change_exe