girdim stok vardı , sepete ekle dedim gitti sonuncuyu siz aldınız sanırımDayanamadım aldım normalde manyetik almayı düşünüyordum. Neyse ilerde uygun manyetik bulursam onuda alır ikisinide kullanırım.
Harbiden sonuncuyu ben aldım galiba. Aldığım an buraya yazıyı yazdım. Saatlerdir düşünüp duruyordum alayım mı almayayım mı diyegirdim stok vardı , sepete ekle dedim gitti sonuncuyu siz aldınız sanırım![]()
En kötü karar kararsızlıktan iyidir sözü burda da geçerli olmuş hayırlı olsunHarbiden sonuncuyu ben aldım galiba. Aldığım an buraya yazıyı yazdım. Saatlerdir düşünüp duruyordum alayım mı almayayım mı diye![]()
Harbi ya kupon olsa alicaktim bende500 tl kuponu olup kullanmayacak biri varsa ve benle paylaşırsa o kadar makbule geçer ki...
bizde kupon var ürün yok hocam bekliyrouz belki stoğa girer diyeHarbi ya kupon olsa alicaktim bende
Güzel duruyor bence. İleride şeffaf siyah keycap alınıryön tuşlarını space tuşunu falan lila yapmayı kim akıl ettiyse yazıklar olsun, sırf o yüzden almıyorum şu klavyeyi, düz siyah yapmak çok mu zor yaa
Arkadaşlar bu klavye aula f87 pro dan iyi midir
M1 V5 ten memnun musun hocamKonuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler. 2 adet arkadaşımla birlikte aldık.