🔥İndirim Lego Ürünlerinde %40 İndirim🔥

Çok güzelmiş bunu alacam(!) şaka maka diğerleri neysede bunu alan oluyormu ?

Ekler

• 1000014413.webp
    1000014413.webp
    154.2 KB · Hit: 282
bir çok kullanım alanı var. ülkemizde pek yoktur da lego city falan kuranlar çok kullanıyorlar. bende içtima alanı gibi figürleri dizmek için kullanıyorum.

bir çok kullanım alanı var. ülkemizde pek yoktur da lego city falan kuranlar çok kullanıyorlar. bende içtima alanı gibi figürleri dizmek için kullanıyorum.
Lego ile uğraşan biri değilim. Yanda araba felan görünce bu dümdüz biraz garibime gitti 😅

Daha geçen hafta 250 tlydi indirimlerde. Neden her şey görmezden geliniyor bu ülkede anlam veremiyorum ya. Caydırıcı ceza vermek bu kadar mı zor? Sürekli indirim adı altında bindirim yapıyorlar.

Daha geçen hafta 250 tlydi indirimlerde. Neden her şey görmezden geliniyor bu ülkede anlam veremiyorum ya. Caydırıcı ceza vermek bu kadar mı zor? Sürekli indirim adı altında bindirim yapıyorlar.
Olan şey Bindirim ---> İndirim

Geçen sefer yaptıklarıyla aynı fiyatlar değişen hiçbişi yok çoktandır takip ediyorum fiyatlarını bile ezberledim 2 katını yazıp indirimmiş gösteriyorlar madame coco 2 oldu hb

Sepete birden fazla ekleyince fiyatları eski fiyata dönüyor sadece 1 tanesinde geçerli oluyor indirim bende

Geri