Bu Kasaya Beyaz Ekran Kartı mı, Siyah Ekran Kartı mı Takardınız?

Evet evet, amacım panda bir tasarım çıkarmak ama bin lira fazladan versem mi beyazına diye çelişkiye düştüm. PSU kabloları da siyah/beyaz zaten. Tam panda tasarım kasası.

Yakışacaktır diye düşünüyorum. Gaming gecesinde geçen hafta mavisi 1500 lira indirime girdi, bu hafta da beyazını sokarlar diye Cuma'yı bekleyeceğim.
idefixten al -300 tt kodunu kullan 12500e geliyor

idefixten al -300 tt kodunu kullan 12500e geliyor
Aaaa çok iyi oldu bunu bilmem. N11'de 12.700'e geliyordu, oradan alacaktım.

Geçen Cuma gaming gecesinde mavi rengini 11.500'e sattılar. Sence bu hafta beyazı girer mi, ne diyorsun?

Aaaa çok iyi oldu bunu bilmem. N11'de 12.700'e geliyordu, oradan alacaktım.

Geçen Cuma gaming gecesinde mavi rengini 11.500'e sattılar. Sence bu hafta beyazı girer mi, ne diyorsun?
Bence girmez girse yine mavi girir stok eritmek beyaza göre daha zorr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende sepete ekledim parayı ayarlayınca direk sipariş geçerim

ikinci el garantisi bitmiş 4060a 12 vereceğime sıfır kart alırım

Bence girmez girse yine mavi girir stok eritmek beyaza göre daha zorr

bende sepete ekledim parayı ayarlayınca direk sipariş geçerim

ikinci el garantisi bitmiş 4060a 12 vereceğime sıfır kart alırım
Ben 5060 8GB yerine de tercih ederim. Bu kartla ilgili hep diyorum. Olay beklenti. Render için ayrı cihazım var zaten. Bu makinede node kodlama ve oyun oynayacağım. Ne oynuyorum? Arc raiders, rust, lol, dota 2, valorant. Bu kart 1440P de yetiyor mu? Fazla fazla. AAA oyunlar mı? 12GB Vram'i olduğu için optiscaler ile 3X frame gen yapar geçerim, yine en az 140-200FPS arası takılırım. Tüm olay bu.

Ben 5060 8GB yerine de tercih ederim. Bu kartla ilgili hep diyorum. Olay beklenti. Render için ayrı cihazım var zaten. Bu makinede node kodlama ve oyun oynayacağım. Ne oynuyorum? Arc raiders, rust, lol, dota 2, valorant. Bu kart 1440P de yetiyor mu? Fazla fazla. AAA oyunlar mı? 12GB Vram'i olduğu için optiscaler ile 3X frame gen yapar geçerim, yine en az 140-200FPS arası takılırım. Tüm olay bu.
mis gibi bende alsam valo cs ikilisinde takılırım belki fivem olabilir. onun dışında oyun bilgim yok bu kart csde biraz çılgınlık çıkarıyormuş ama her güzelinde bir kusuru vardır driver ile çözülür yakında

Normalde buraya Sapphire nitro+ 9070xt gibi bir kart girse varya öf, kalın heybetli bir kart takıyorsan RGB veya beyaz, ince küçük bir şey falansa b580 bence öyle o zaman siyah tercih et

mis gibi bende alsam valo cs ikilisinde takılırım belki fivem olabilir. onun dışında oyun bilgim yok bu kart csde biraz çılgınlık çıkarıyormuş ama her güzelinde bir kusuru vardır driver ile çözülür yakında
Birisi vardı, -vulkan ile steam'de açınca; DX yerine Vulkan API kullanıyor ve FPS'i bayağı artıyordu; öyle demişti.

Normalde buraya Sapphire nitro+ 9070xt gibi bir kart girse varya öf, kalın heybetli bir kart takıyorsan RGB veya beyaz, ince küçük bir şey falansa b580 bence öyle o zaman siyah tercih et
E tabii, öyle bir heybetli kart kasayı çok güzel gösterir. Bu kasa için bu kadar bütçe planlamadım ama. Bakayım bir attığım B580'nin boyutları nasıl.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,874
Üyeler
199,239
Son üye
Miguel0Hara

Geri