Mimarlıkta Kullanılabilecek Laptop

furgie

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba aynı anda birden fazla uygulamayı sıkıntısuz çalıştıracak iş için kullanabileceğim bir laptop bakıyorum
Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering
kullanacam bu yüzden kaliteli bir şey bakıyorum fiyat konusunda hiç bilgim yok model önerisi dışında bileşen modeli de yazabilirsiniz en kötü şu olsun diye mesela

Merhaba aynı anda birden fazla uygulamayı sıkıntısuz çalıştıracak iş için kullanabileceğim bir laptop bakıyorum
Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering
kullanacam bu yüzden kaliteli bir şey bakıyorum fiyat konusunda hiç bilgim yok model önerisi dışında bileşen modeli de yazabilirsiniz en kötü şu olsun diye mesela
Bütçe nedir

Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering
Hocam Bütçe nedir

Hocam bütçe sınırsız ise
Alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri budur

Rtx pro 5000'li modellere de bakabilirsiniz (ama fiyatları çok pahalı)

Hocam Bütçe nedir

Hocam bütçe sınırsız ise
Alabileceğiniz en iyi ürünlerden biri budur

Rtx pro 5000'li modellere de bakabilirsiniz (ama fiyatları çok pahalı)
malesef o kadar yüksek değil bütçem 100k civarı bakıyorum
mümkünse https://www.mediamarkt.de/de/category/laptops-notebooks-362.html
burdan bi model önerebilir misiniz ya da aşağı yukarı önem vermem gereken bileşenleri söyleyin ben kendim de bakarım

Hocam siz fiziksel mağazalardan almak istiyorsunuz ben anladım

Bunlar olabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering

Bu dediğim modeller olabilir

Bunlardan birini seçeriz

Son düzenleme:

Hocam siz fiziksel mağazalardan almak istiyorsunuz ben anladım

Bunlar olabilir

Bu dediğim modeller olabilir

Bunlardan birini seçeriz
yok hayır media markt almanyadan alacam

macbook düşünmüyorum ve pahalı attığın asuslarda da harici ekran kartı yok onboard olarak geliyor

Son düzenleme:
Hocam buna 16 GB ram eklerseniz mükemmel olacaktır
1000018297.webp

yok hayır media markt almanyadan alacam

macbook düşünmüyorum ve pahalı attığın asuslarda da harici ekran kartı yok onboard olarak geliyor
Sen sadece Mediamarkt diyince ben sadece fiziksel mağazalardan almak istediğini zannettim kusura bakma

Revit
MS Program
Photoshop
Animasyon
Rendering
şöyle söyleyeyim r5 6600h rtx 3050 95w 16ram laptop ile tüm mimarlık uygulamalarını sorunsuz çalıştırıp işlerimi halledebiliyorum revit autocad photoshop sketchup sorunsuz tüm işlerimi halledebiliyorum arka arkaya açık dahi olsa. Sadece lumıonda en düşük ayarda ve ölçeği düşük kullanmak zorunda kalıyorum o da vram 4 gb olmasından ötürü. Bazen abartıldığını düşünüyorum mimarlık için laptop alımlarının. bu cihazların tüm gücünün kullanıldığı nadir anlar var bence o da işe başladıktan sonra oluyor. öğrenciyken hiçte öyle ağır işlere kalkışmıyorsunuz çünkü öğrenmekle geçiyor vaktiniz en büyük proje olan otel projesinde dahi kasmadı bilmiyorum bu bile şu anlık yetiyor eli yüzü düzgün bi 4050 4060 fazlasıyla yeterli bence önemli olan ram en az 32 olsın

şöyle söyleyeyim r5 6600h rtx 3050 95w 16ram laptop ile tüm mimarlık uygulamalarını sorunsuz çalıştırıp işlerimi halledebiliyorum revit autocad photoshop sketchup sorunsuz tüm işlerimi halledebiliyorum arka arkaya açık dahi olsa. Sadece lumıonda en düşük ayarda ve ölçeği düşük kullanmak zorunda kalıyorum o da vram 4 gb olmasından ötürü. Bazen abartıldığını düşünüyorum mimarlık için laptop alımlarının. bu cihazların tüm gücünün kullanıldığı nadir anlar var bence o da işe başladıktan sonra oluyor. öğrenciyken hiçte öyle ağır işlere kalkışmıyorsunuz çünkü öğrenmekle geçiyor vaktiniz en büyük proje olan otel projesinde dahi kasmadı bilmiyorum bu bile şu anlık yetiyor eli yüzü düzgün bi 4050 4060 fazlasıyla yeterli bence önemli olan ram en az 32 olsın
Adam Almanya'dan alıyor bari en iyisini alsın bırak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,807
Üyeler
199,225
Son üye
İlker Baki

Geri