öncelikle başlığa 115w 5070 yazmışsınRTX5070 laptop alıcam 95 watt gözüküyo 115 liğe göre devasa fark yada fark olacağını düşünmüyorum sıcaklık dahada artar bence 115 watt rtx 5060 a göre de nasıl rtx 5070 95 watt
Evet o acer bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum o da 1500 tl 60500 tl ye böyle laptop yok benceöncelikle başlığa 115w 5070 yazmışsın
95w 5070 dediğin acer ise sakın alma çok fena battery drain var onda
ben internetten baktığımda batarya değiştirsen bile anakartta o sınırı geçemiyorsun diye okumuştum. Hem forumlarda hem redditte yabancı kaynaklardaEvet o acer bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum o da 1500 tl 60500 tl ye böyle laptop yok bence
obaaa öyleyse bayagı sıkıntı yapan vardır belki bu fiyata çok iyi bence çünküben internetten baktığımda batarya değiştirsen bile anakartta o sınırı geçemiyorsun diye okumuştum. Hem forumlarda hem redditte yabancı kaynaklarda
Arkadaşın dediği doğru anakart ile limitliyorlar ve arada performans farkı da olur bu aradaobaaa öyleyse bayagı sıkıntı yapan vardır belki bu fiyata çok iyi bence çünkü
mesela biri 300w adaptör takmış ama anakartta max sınır olduğundan aynı 135wobaaa öyleyse bayagı sıkıntı yapan vardır belki bu fiyata çok iyi bence çünkü
Arkadaşın dediği doğru anakart ile limitliyorlar ve arada performans farkı da olur b
Sıkıntı laptop ozaman aynı volt batarya adaptörü ile normalde kullanılıyo ama anakartta limitliyorlarsa olmaz gibi limit kaldırma vs. çözüm vardır belkiArkadaşın dediği doğru anakart ile limitliyorlar ve arada performans farkı da olur bu arada
Bu arada diğer markalarda deneyimim yok ama asus rog strix bir 5090 lı laptop var elimde total 250w olmasına rağmen 310w bile gördüm merak edenler için işlemcide 165watt ekran kartında 150 aynı anda bu arada. Galiba asus bu konuda kağıt üzerinde olandan daha esnek çalışabiliyormesela biri 300w adaptör takmış ama anakartta max sınır olduğundan aynı 135w
modelden modele değişir illaki ama ben kardeşime bakarken çok araştırdım hiçbir çözümü yok acerdaBu arada diğer markalarda deneyimim yok ama asus rog strix bir 5090 lı laptop var elimde total 250w olmasına rağmen 310w bile gördüm merak edenler için işlemcide 165watt ekran kartında 150
Patlak notebookmuş teşekkürler bilgi içinmodelden modele değişir illaki ama ben kardeşime bakarken çok araştırdım hiçbir çözümü yok acerda
Ben ekstra bir çözüm yapmadan bu değerlere ulaştı işlemci üzerinde undervolt ve max watt değeri haricindemodelden modele değişir illaki ama ben kardeşime bakarken çok araştırdım hiçbir çözümü yok acerda