Yardım Durduk Yere Monitör Bozuldu

Aerens

80+
Reaksiyon skoru
4
1.5 senedir kullandığım gigabyte g24f-2 monitörüm, Dizi izlerken su almaya gittim 2 dk sonra ise ekran bozuldu kapattım bekledim geri açtım durum hala böyle görseldeki gibi sabit o şekilde kalmıyor gidip geliyor bazen çok hafif oluyor bazense tüm ekran kapanıuor

Ekler

• 20732.webp
    20732.webp
    1.5 MB · Hit: 31
Yani tam siz gittiğinizde olmuş olması garip yani acaba o sıra ne oldu da böyle oldu

Yani monitörün bi anda durduk yere böyle olması mantıklı gelmiyor bana bu yüzden ekran kartından kaynaklı çıkan çizgilerde olabilir ama bizzat görmeden bir şey diyemem rabi ama ekran kartı kaynaklıysa açmayın monitörü pixellere zarar verir bu şekilde onun dışında monitör sorunuysada belki kaçak akım vs. Bir şey olmuş olabilir yani diğer türlü 2dk gibi kısa sürede kimse dokunmadan böyle olmasının başka açıklaması gelmedi aklıma

Kabloları bi kontrol edin çıkartın takın monitörü kapatıp açın eğer kablo temassızlığından dolayı değilse %90 panel arızasıdır geçmiş olsun. Tamiri mümkündür ama panel parası bi monitör parasıyla aynı ve orjinal panel gibi kalitelide olmuyor.
Garantisi varsa ilgilenirler.

Yani tam siz gittiğinizde olmuş olması garip yani acaba o sıra ne oldu da böyle oldu

Yani monitörün bi anda durduk yere böyle olması mantıklı gelmiyor bana bu yüzden ekran kartından kaynaklı çıkan çizgilerde olabilir ama bizzat görmeden bir şey diyemem rabi ama ekran kartı kaynaklıysa açmayın monitörü pixellere zarar verir bu şekilde onun dışında monitör sorunuysada belki kaçak akım vs. Bir şey olmuş olabilir yani diğer türlü 2dk gibi kısa sürede kimse dokunmadan böyle olmasının başka açıklaması gelmedi aklıma
Laptopa bağlı zaten laptop ekranında herhangi bir sorun yok hdmi kablosunuda değiştirdim şuan mesela gayet normal duruyor sadece üstte 4,5 yatay çizik kalmış durumda ama en ufak bi pivot harekette başa dönüyor

monitör sürekli mi bu şekilde eğer yeni açtığında veya kapatıp açtığında ise ve zamanla düzeliyorsa panel arızasıdır, kasayı varsa başka monitöre bağla yada televizyona bağla görüntü al ekran kartı kaynaklı olup olmadığını kontrol et.

1.5 senedir kullandığım gigabyte g24f-2 monitörüm, Dizi izlerken su almaya gittim 2 dk sonra ise ekran bozuldu kapattım bekledim geri açtım durum hala böyle görseldeki gibi sabit o şekilde kalmıyor gidip geliyor bazen çok hafif oluyor bazense tüm ekran kapanıuor
işlemcinde apu var ise görüntü kablosunu anakarta takıp görüntü almayı dener misiniz ?

İnternette g24f2
monitör sürekli mi bu şekilde eğer yeni açtığında veya kapatıp açtığında ise ve zamanla düzeliyorsa panel arızasıdır, kasayı varsa başka monitöre bağla yada televizyona bağla görüntü al ekran kartı kaynaklı olup olmadığını kontrol et.
televizyonda görüntü gayet sağlıklı

panel arızası ozman garanti varsa direk garantiye yolla hiç uğraşma tamir olmaz zaten o garantisi varsa değişim talebiyle yolla.
Ürünü itopyadan almıştım itopya üzerinden mi iletişime geçeyim yoksa direkt gigabye ile mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,226,843
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri