Hyte Y70 Kasa Boyama

Gayet sökülebilir de uzatmayacağım konuyu. Ben herhangi bir kasa şasesine perçinli bir plastik aksam görmedim. Ya vidalı yapılırlar ya tırnaklı geçmeli yapılırlar.
usb portlarını falan sökmek sıkıntı, ayakları sökmek sıkıntı, kasa içinde var mı emin değilim ama varsa kablo düzenleyicileri sökmek sıkıntı. sonradan boyanmak için tasarlanmıyorlar sonuçta kasalar. sökerken kırılsa tedarik edemez yenisini.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çok fazla, bilmediğin konular hakkında mesaj attığını görüyorum, insanları yanlış yönlendirmeye meyyilli mesajlar daha bu konu üzerinden banın yeni açılmışken hala aynı davranışları yapman yanlış. Bir konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanız faydalı fakat bir bilgi veya deneyiminiz yoksa sırf yazmak için yazmayın arkadaşlar. :)
Daha ban sebebimden haberin yok, yazdığın mesajın da konuyla alakası yok. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok

usb portlarını falan sökmek sıkıntı, ayakları sökmek sıkıntı, kasa içinde var mı emin değilim ama varsa kablo düzenleyicileri sökmek sıkıntı. sonradan boyanmak için tasarlanmıyorlar sonuçta kasalar. sökerken kırılsa tedarik edemez yenisini.

Daha ban sebebimden haberin yok, yazdığın mesajın da konuyla alakası yok. Kimseyi yanlış yönlendirdiğim yok
Yanlış yönlendirme ve agresif dil üzerinden ban yedin. Bilgin ve tecrüben olmayan konular hakkında çokbilmişlik taslıyorsun.

Kasalar sonradan boyanmak için tasarlanmıyor olabilirler ama bir üretim sırası vardır. Şase parçaları perçinlenir şase oluşturulur. Geri kalan tüm parçalar geçmeli ve vidalıdır. Sıkıntısızda sökülebilir. Ama bunu genel kasalar böyledir diye anlatamazsın burada.

Senin için sıkıntılı olabilir bu süreç. Elin maharetli olmayabilir. Konu sahibi de uğraşmak sökmek istemeyebilir. Sizler sadece konunun öznesisiniz. Sizden sonra gerçekten boyamak isteyenler bir gün bu konuyu okuyacağı için yapılabilecek bir şey olduğunu okusunlar diye yazıyorum. Gayette olur. Çokta zor değil sıkıntı diye bahsettiğin şeyler. Sıkıntı kardeşşşş yaaa, diyerek olmaz yani.

Moderatör müsün? Yanlış yönlendirme yok banımın arasında :D
Moderatör değilim moderatörlük de taslamıyorum, daha sağlıklı bir ortam olması için elimden geleni yapıyorum senin sık yaptığını düşündüğüm bir sorunu sana bildirdim bir forum kullanıcısı olarak. :)

Moderatör değilim moderatörlük de taslamıyorum, daha sağlıklı bir ortam olması için elimden geleni yapıyorum senin sık yaptığını düşündüğüm bir sorunu sana bildirdim bir forum kullanıcısı olarak. :)
Bunun yeri burası değil. Hatalı bir mesajım varsa raporlarsın moderatörler ilgilenir. Böyle yaparak konuyu kirletiyorsun sadece.

Çok fazla, bilmediğin konular hakkında mesaj attığını görüyorum, insanları yanlış yönlendirmeye meyyilli mesajlar daha bu konu üzerinden banın yeni açılmışken hala aynı davranışları yapman yanlış. Bir konu hakkında bilginiz varsa paylaşmanız faydalı fakat bir bilgi veya deneyiminiz yoksa sırf yazmak için yazmayın arkadaşlar. :)
nasıl olmuş sence kasanın son hali

Çok iyi olmuş güle güle kullan

Bunun yeri burası değil. Hatalı bir mesajım varsa raporlarsın moderatörler ilgilenir. Böyle yaparak konuyu kirletiyorsun sadece.
Yanlış bilgilendirme yaparak sanki sen kirletmişsin gibi. Arkadaş sadece uyarmış. Ben de raporladım. Bu arada, konu sahibi için, boya çok güzel olmuş inşallah içinize sinmiştir.

Çok güzel olmuş hayırlı olsun , fırın boya dediğiniz yere mi yaptırdınız
valla ustam kendim evde boyadım akçalı sprey boya ile 3 kat attım baya güzel oldu

Baya iyi olmuş hatta şahane olmuş setupun havasını değiştirmiş. Güzel günlerde kullanın.
çok teşekkür ediyorum daha iyisi sizin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,455
Üyeler
199,792
Son üye
wacot

Geri