Mehmet
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,609
Tarayıcı yok.
Kupon ile daha uyguna getirebilirsiniz.
Satıcı hakkında fikrim yok.
Son düzenleme:
Cok sıkıntı cikaracakmis izlenimi veriyor nedense. Kucuk adam! Kucuk hesaplarküçük adam iyidir sorun yaşatmaz
Brother T420W ile uzun deneyimim sonucunda rahatça söyleyebilirim ki böyle bir problem yok. Cihazı açık bırakınca kurumaya karşı kendini koruyor. Arada belirli belirsiz bir ses çıkarıp kendi bakımını yapıyor. Çok eskiden basit bir Epson vardı elimizde, o zamanlar açık bırakmamız gerektiğini bilmediğimiz için işimiz bittiğinde kapatıyorduk cihazı ve başlıkta mürekkep kuruma sorunları yaşadık servise gitti vs...Bunların kuruması beni öldürüyor.
Lazer aldık, rahat ettik, o da sadece siyah basıyor.
Renkli bakıyorum, mürekkebinden korkuyorum.
küçük adam Kadıoğlu bilgisayarın yan markası, sorun yaşamazsınız merak etmeyin.Cok sıkıntı cikaracakmis izlenimi veriyor nedense. Kucuk adam! Kucuk hesaplar![]()
Bende de brother t520w var, dediğiniz gibi alırı kaliteli kendini kurumaya karşı koruyor. Epsonların en büyük sorunu kurumaya karşı bir şey yapmaması yazıcının. Kendin baskı alman gerekiyor aralıklı olarak kullanmasan bile.İdefix'te 4.067 TL fakat TROY200TL kuponu ile 3867 TL. Çok giriş seviye bir yazıcı olmakla beraber mürekkep maliyeti hesabı yapmadan almayın. Zamanında 4-5 bin arası bir şeye Brother T420W almıştım ve aşırı güzel kullanım maliyeti var.
Yani aslında haklısın hocam o izlenimi veriyor. Ben de ilk kuruldukları zamanda bloody mouse sadece onlarda var diye almak zorunda kalmıştım. Ankara'da olmama ve adrese çok yakın olmama rağmen, elden teslim yapmayıp kargoyu bekleyeceksiniz dediklerinde gitti benim 180 TL demiştim ama sorun yaşamadımCok sıkıntı cikaracakmis izlenimi veriyor nedense. Kucuk adam! Kucuk hesaplar![]()