🔥İndirim Epson Ecotank L1210 Tanklı Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı 4.099tl

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
8,609
1784034036443.webp

Tarayıcı yok.
Kupon ile daha uyguna getirebilirsiniz.
Satıcı hakkında fikrim yok.

Son düzenleme:
küçük adam iyidir sorun yaşatmaz

bu yazıcı kullanan var ev için ideal midir acaba ?

İdefix'te 4.067 TL fakat TROY200TL kuponu ile 3867 TL. Çok giriş seviye bir yazıcı olmakla beraber mürekkep maliyeti hesabı yapmadan almayın. Zamanında 4-5 bin arası bir şeye Brother T420W almıştım ve aşırı güzel kullanım maliyeti var.

Bunların kuruması beni öldürüyor.
Lazer aldık, rahat ettik, o da sadece siyah basıyor.

Renkli bakıyorum, mürekkebinden korkuyorum.

Bunların kuruması beni öldürüyor.
Lazer aldık, rahat ettik, o da sadece siyah basıyor.

Renkli bakıyorum, mürekkebinden korkuyorum.
Brother T420W ile uzun deneyimim sonucunda rahatça söyleyebilirim ki böyle bir problem yok. Cihazı açık bırakınca kurumaya karşı kendini koruyor. Arada belirli belirsiz bir ses çıkarıp kendi bakımını yapıyor. Çok eskiden basit bir Epson vardı elimizde, o zamanlar açık bırakmamız gerektiğini bilmediğimiz için işimiz bittiğinde kapatıyorduk cihazı ve başlıkta mürekkep kuruma sorunları yaşadık servise gitti vs...

Idefix extra 200tl daha kupon veriyor turktelekom uygulamasında da 2k ya 300 kupon var onuda kullanırsanız uyguna gelebilir

İdefix'te 4.067 TL fakat TROY200TL kuponu ile 3867 TL. Çok giriş seviye bir yazıcı olmakla beraber mürekkep maliyeti hesabı yapmadan almayın. Zamanında 4-5 bin arası bir şeye Brother T420W almıştım ve aşırı güzel kullanım maliyeti var.
Bende de brother t520w var, dediğiniz gibi alırı kaliteli kendini kurumaya karşı koruyor. Epsonların en büyük sorunu kurumaya karşı bir şey yapmaması yazıcının. Kendin baskı alman gerekiyor aralıklı olarak kullanmasan bile.

epsonun benzer modelini 10 yıldır küçük işletmem için neredeyse hergün aktif olarak kullanıyorum. ayrıca tanklı bunlar. kendiniz dolduruyorsunuz. tasarruf ve sağlamlık açısından 10 üzerinden 10

Renkli takıntınız yoksa uzun vadede lazer yazı her zaman daha iyidir.

Cok sıkıntı cikaracakmis izlenimi veriyor nedense. Kucuk adam! Kucuk hesaplar🤣
Yani aslında haklısın hocam o izlenimi veriyor. Ben de ilk kuruldukları zamanda bloody mouse sadece onlarda var diye almak zorunda kalmıştım. Ankara'da olmama ve adrese çok yakın olmama rağmen, elden teslim yapmayıp kargoyu bekleyeceksiniz dediklerinde gitti benim 180 TL demiştim ama sorun yaşamadım :D:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,829
Üyeler
199,230
Son üye
ghost0t

Geri