Gamesir Cyclone 2 Alınır mı

ayranli_tuz

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,401
forza horizon 6 ve diğer oyunlar için gamepad almak istiyorum
2k ile 4k olan gamepadler arasında çok fark var mı, ne gibi farklar var, aradaki farka değer mi

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cyclone 2 bu bütçede en ideali, aradaki farka değer. Daha uzun ömürlü, gecikmesi az, TMR stick gibi hall effectin yeni versiyonları var. Daha pahalı modellerde mekanik tuşlar kullanılıyor, bunların basım hissi farklı ve açıkçası dövüş, platform oyunlarında avantaj da sağlıyor.

Normalde şunu önerecektim ama stok tükenmiş, eğer acelesi yoksa ve siteye sorup stok yakın zamanda gelecekse bunun için de bekletilebilir.

Cyclone 2 bu bütçede en ideali, aradaki farka değer. Daha uzun ömürlü, gecikmesi az, TMR stick gibi hall effectin yeni versiyonları var. Daha pahalı modellerde mekanik tuşlar kullanılıyor, bunların basım hissi farklı ve açıkçası dövüş, platform oyunlarında avantaj da sağlıyor.

Normalde şunu önerecektim ama stok tükenmiş, eğer acelesi yoksa ve siteye sorup stok yakın zamanda gelecekse bunun için de bekletilebilir.
daha önce hiç gamepad kullanmadım bir de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha bekleyebilirim de wraithte garanti biraz sıkıntı biliyorsun bunlarda sorun çıkma ihtimali falan var mı
gamesir beyaz modelini beğendim gamesir için hangi satıcılar güvenilir?

Amazon'dan alabilirsiniz. Gizala ve Game Türkiye güvenilir. Hatta Game Türkiye Gamesir yereldeki adı olması lazım. Amazon zaten kendi üzerinden sattığı her ürüne, kendisi satmasa bile destek çıkıyor.

@Advocate
hocam bana da el atar mısın
2k-4k-6klık gamepadler arasında ne gibi farklar var, hangisi fiyatına göre en mantıklısı?
forza 6 başta olmak üzere tüm aaa oyunlarda kullanırım
havalar yaz geçip soğuduktan sonra gamepad almayı düşünüyorum, v10 ultra alasım vardı gamepad yerine ama o tuzlu :/

galiba en mantıklısı cyclone 2

Alınır aga ben 2 tane aldım. Bayadır kullanıyorum, titreşimi falan olsun güzel. Ayrıca drift problemi yok. Uzun ömürlü. Tmr teknolojisi var mıknatıslı bozulmaz kolay kolay.

forza horizon 6 ve diğer oyunlar için gamepad almak istiyorum
2k ile 4k olan gamepadler arasında çok fark var mı, ne gibi farklar var, aradaki farka değer mi
Güzel kaliteli gamepad alınır . o fiyat bandında en iyi ürün olabilir . bana tetik tuşları biraz yumuşak gelmişti sadece başka bir sıkıntısı yok

@Advocate
2k-4k-6klık gamepadler arasında ne gibi farklar var, hangisi fiyatına göre en mantıklısı?
havalar yaz geçip soğuduktan sonra gamepad almayı düşünüyorum, v10 ultra alasım vardı gamepad yerine ama o tuzlu :/

Gamesir G7 Pro da bakabilirsiniz tetik titreşimi istiyorsanız.

@Advocate

Bana kalsa gamepad'e en fazla 2.5k veririm. Daha fazla vermeyi gerektirecek bir özellikleri yok. Direksiyon seti değil ki dişliden direct drive motora geçince fark yaratsın.

Şuan alacak olsam şu Beitong KP20'yi alırdım.

N11'de daha da uygunmuş.

etiket bildirimler arasında kaybolmuş konuyu kendim gördüm.
Ben eylülden beri kullanıyorum daha hiç sorun yaşamadım. Ölü bölge hem trigger hem analoglarda yok gibi bir şey. Trigger tuşlarını hassasiyetli değil de normal tuşa da çevirebiliyorsun bir süngü var yanında o güzel oluyor hassasiyet gerektirmeyen oyunlarda. Tuşları mekanik olduğu için cidden bastığını fark ediyorsun. İlk geldiğinde birkaç saat yanlışlıkla elim çarpıyordu ama sonra çok alıştım arkadaki ekstra tuşlara. Hikayeli oyunları oynarken,yarış,ets gibi neredeyse tüm oyunlarda ona tuş atıyorum. Bazen bu hızlıca yapmak istediğim şeyi menü açmadan yapmamı bazen de vites atmamı sağlıyor ki cidden araba ve tır oyunlarında çok iyi oluyor. Bir de içeriden sürersen direksiyon arkasında olan kulaklara sanki kendim basıyormşum gibi hissediyorum. Titreşimi çok iyi ve ses çıkarmıyor. RGB'sini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun uygulamadan. Tuş atamalarını,trigger tuşlarının hassasiyet ayarının aniden yükselmesini falan da yapabiliyorsun. Şarjı gayet uzun gidiyor. 10 saat aralıksız oynasan bitmez herhalde. Standı olduğundan 2dk kalksan bile standa koyuyorsun baya şarj oluyor. Stanttan çıkarınca otomatik açılıp bağlanıyor. Şu ana kadar hiç bağlantı sorunu yaşamadım. Kolun en altında olan üstünde M yazan tuşa basarken sağ analog ile yukarı aşağı yaparak 4 profil arasında geçiş yapabiliyorsun. Bu profili yine uygulamadan düzenleyebiliyorsun. Uygulamada şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. Elinle tuttuğunun çoğu yerde pürüz olduğundan elinden kayması baya zor ve eli de terletmiyor.

Ha bir de gecikmeyi hiçbir zaman hissetmedim. Online oyunlar,yarış oyunları falan tonla oyun oynadım hiçbirinde gecikme olmadı. Genelde koltuğuma oturup ayağımı bir yere uzatıp 1-2 metre uzaktan oynadım. Bazen de 3-4 metre uzaktan yataktan oynadım

Hall effect de olduğundan sadece ismiyle nam salmış ps,xbox gibi kollara nazaran neredeyse hiçbir şekilde drift sorunu yaşamazsın.

Ölü bölge yok gibi bir şey yazarken aslında yok desem yeridir. Bilerek %5 ölü bölgeyle falan oynuyorum. Çünkü eline alınca elin azıcık triggera falan değsin hemen algılıyor %0 yaparsan.

arkadaşlar bende gamepad arayışındayım da 8BitDo Ultimate 2C Wireless BEITONG KP20 TMR GameSir Nova 2 Lite bunların arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya baska öneriniz var mı? hiç gamepad kullanmadım hikayeli oyunlarda ve forza6 da kullanacağım pc de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,055
Üyeler
199,277
Son üye
impsuedo

Geri