boltreny7
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,052
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aoc İyi güzel monitör hocamda stantı acayip kötü tasarlamışlar sırf bu yüzden almak bile gelmiyor içimden daha uzun bir stant takamaz mıyız?![]()
Elektronik: AOC Q27G42XNE 2K VA monitör 6 bin TL olacak!
İncehesap hikayesinde 6.*** TL olacak şeklinde paylaşıldı. Milli monitörümüz olarak ilan etmek gerekiyor. Çok yüksek ihtimal 6.999 TL olacak ama bedavanın kendisi. Kaliteli bir VA panel ve kontrastı 5000:1, siyah performansı aşırı iyi bir monitör. Bunun sayesinde görüntü kalitesi de muazzam...www.technopat.net
![]()
Q27G42XNE mi G65B mi?
Daha çok hikayeli oyunlar ve günlük kullanım için bir monitör bakıyorum. Şu an bu iki model arasında kaldım. Sizce aradaki fiyat farkına değecek bir kadar bir fark olur mu yoksa Q27G42XNE alıp geçmeli miyim? Ayriyeten modellerden herhangi birine sahip olan arkadaşlardan da görüşlerini alırsam...www.technopat.net
![]()
2K F/P monitör önerisi
Merhaba arkadaşlar, fiyatları fark etmeksizin seçmiş olduğum bu 2K monitörler ya da bu monitörlere yakın önerilerinize açığım. Hangisi kalite ve F/P bakımından her konuda daha çok öne çıkıyor. MSI G274QPF E2. ASUS TUF VG27AQL3a. Dell G2724D. AOC Q27g4XF. Dell Alienware AW2724DM. ASUS TUF...www.technopat.net
Samsung G4 (IPS) ve Samsung G65B (VA) monitörleri kıyasladığımda G65B de daha çok veya bu kadar glow olması normal mi? Sızma da olabilir Curved ekran olduğu için tam anlayamadım.
Kameranın bozduğunu biliyorum. Gözle de net hissedilen yerleri işaretledim. Görüş mesafesini biraz daha arttırınca G65B öbek öbek parlıyor. Sızma olayının panel şansı olduğunu biliyorum(?) Glow için durum nasıl oluyor? Kavisli olduğundan mı daha çok hissediliyor acaba?
@Tayfunns @arda505
![]()