Hocam n11 de kampanya varsa üründe iptal edip kuponu uygulamış olabilir. böyle saçmalıkları oluyor.1118 liralık ürünü sepette 1105 lira diye indirim koymuşlar başka indirim yok aradaki fark 13 lira. Kupon 200 lira. İki indirimden biri uygulanır diyor kuponu seçiyorum. Ürün 918 liraya düşeceğine 1086'a düşüyor. Dalga geçiyorlar resmen.
Yok hocam işte hiçbir kampanya gözükmüyor. Sepette 13 lira düşme gösteriyordu bir tek ham fiyat 1118di. Sepete ekleyip kuponu yazdım 13 lira indirimi iptal edip 1118-200 yapması lazım ama yapmıyor. Ürün de bu:Hocam n11 de kampanya varsa üründe iptal edip kuponu uygulamış olabilir. böyle saçmalıkları oluyor.
www.n11.com
Hocam bu durum normal çoğu sitede aynı mantık var üründe bir kampanyadan dolayı indirim varsa kupon kullanmak isterseniz indirimsiz fiyattan uygulanıp yansıtılıyor1118 liralık ürünü sepette 1105 lira diye indirim koymuşlar başka indirim yok aradaki fark 13 lira. Kupon 200 lira. İki indirimden biri uygulanır diyor kuponu seçiyorum. Ürün 918 liraya düşeceğine 1086'a düşüyor. Dalga geçiyorlar resmen.
N11 satıcılı ürün olması lazım. Başka satıcılarda mevcut indirimi uygulamıyor ki.1118 liralık ürünü sepette 1105 lira diye indirim koymuşlar başka indirim yok aradaki fark 13 lira. Kupon 200 lira. İki indirimden biri uygulanır diyor kuponu seçiyorum. Ürün 918 liraya düşeceğine 1086'a düşüyor. Dalga geçiyorlar resmen.
Değişiyor o. Satıcının illaki N11 olmasına gerek yok; çoğu firma kuponu kapattığı için çalışmıyor ama MediaMarkt, Teknosa gibi firmalarda denersen kuponun çalıştığını görürsün hocam.N11 satıcılı ürün olması lazım. Başka satıcılarda mevcut indirimi uygulamıyor ki.
Yok hocam işte hiçbir kampanya gözükmüyor. Sepette 13 lira düşme gösteriyordu bir tek ham fiyat 1118di. Sepete ekleyip kuponu yazdım 13 lira indirimi iptal edip 1118-200 yapması lazım ama yapmıyor. Ürün de bu:
Eser Hatem Büyük Boy Tavla Takımı Fiyatları ve Özellikleri
Eser Hatem Büyük Boy Tavla Takımı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
www.n11.com

www.n11.com
Hocam mağaza indirimi sepette 13 liraydı 180 değil. Tek tek sepete ekle çıkar yapacaksam bu adam kandırmaktır. Üründe 13 lira sepet indirimi görünüyor sepete ekliyorum 180 indirim yapmıştık diyor. Ürün sayfasında 180 lira düştüğüne dair bir şey yok.Bazılarında olmuyor bazılarında oluyor Mağzanın kendi indirim kuponu varsa hediye 200 kupon işleyebiliyor.. Hatta işlediği amanda bazen sipariş verilmiyor. Tefal ürünlerinde misal 2kupon işliyor ama ödeme alanında hediye 200 kupon kalıyor kendi 1500TL indiri yok sayıyor..
İşeyen ürünleri bulman lazım misal söyle...
Yataş Bambu Yastık 2 Adet Fiyatları ve Özellikleri
Yataş Bambu Yastık 2 Adet en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Alıntıyı görüntüle
Uçuç kuponları da böyle değerlendirdim.
Alıntıyı görüntüleBambu Desenli Sıvı Geçirmez Yastık Alezi 2 Adet Fermuarlı 50x70 Cm Yastık Kılıfı Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Bambu Desenli Sıvı Geçirmez Yastık Alezi 2 Adet Fermuarlı 50x70 Cm Yastık Kılıfı Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Hocam mağaza indirimi sepette 13 liraydı 180 değil. Tek tek sepete ekle çıkar yapacaksam bu adam kandırmaktır. Üründe 13 lira sepet indirimi görünüyor sepete ekliyorum 180 indirim yapmıştık diyor. Ürün sayfasında 180 lira düştüğüne dair bir şey yok.