İndirim Ayağına Normal Fiyata Ürün Geçirmeleri

Yusuf B.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
204
Bu sitede bu ilk değil, 1 yıl önce kulaklıkta, yine ssd ler de, ram lerde ekran kartlarında ve tüm ürünlerde gördüm. Şuana kadar gördüğüm TEK GERÇEK indirim 500 tl falan dı. Bu suç değil mi ya ?

1784112083771.webp
1784112103312.webp

her site yapıyor dostum bunu yeni bir şeymiş gibi paylaşmana gerek yok. vatan bilgisayar, amazon, itopya, hepsiburada, n11, trendyol, sinerji, incehesap, tebilon, gaming gen. saymakla bitmez, her indirim indirim değildir.

her site yapıyor dostum bunu yeni bir şeymiş gibi paylaşmana gerek yok. vatan bilgisayar, amazon, itopya, hepsiburada, n11, trendyol, sinerji, incehesap, tebilon, gaming gen. saymakla bitmez, her indirim indirim değildir.
amazonda bunu daha az gördüm, ürün 5000 se 5300 yapıp 4600 e satıyorlar. İTOPYA bunu uçuk fiyatlara yapıyor. dediğin sitelerde hiç itopya kadar görmedim ama maalesef yine de yapıyorlar. Bunlar suç değil mi aw ya
küçükken reklam izlemiştim Bindirim diye aynısı aw

amazonda bunu daha az gördüm, ürün 5000 se 5300 yapıp 4600 e satıyorlar. İTOPYA bunu uçuk fiyatlara yapıyor. dediğin sitelerde hiç itopya kadar görmedim ama maalesef yine de yapıyorlar. Bunlar suç değil mi aw ya
küçükken reklam izlemiştim Bindirim diye aynısı aw
Serbest piyasa bide amazon daha az geçiriyor

175 lirada olsa indirim indirimdir baba adam istedigi fiyattanda satar

175 lirada olsa indirim indirimdir baba adam istedigi fiyattanda satar
kardeşim ciddi misin ? araştırdım baktım sahte indirim etiketi yasak. İstediği fiyattan satmalarına bir şey demedik zaten ekonomi sayeleride ve sayende böyle oldu ama sahte indirim direk yasaya aykırı. biraz beyin yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Serbest piyasa bide amazon daha az geçiriyor
piyasa serbestte sahte indirim etiketi oluyo ( fiyatı sonradan geri indirdikleri için) bir de amazon kral aw adamlar hiç iadede uğraştırmıyor

kardeşim ciddi misin ? araştırdım baktım sahte indirim etiketi yasak. İstediği fiyattan satmalarına bir şey demedik zaten ekonomi sayeleride ve sayende böyle oldu ama sahte indirim direk yasaya aykırı. biraz beyin yani

piyasa serbestte sahte indirim etiketi oluyo ( fiyatı sonradan geri indirdikleri için) bir de amazon kral aw adamlar hiç iadede uğraştırmıyor
Onlara devletin el atması lazım yine de herkes neyin ne oldugunu biliyor

e valla ya yapcak bisi yok. Kendi markamı falan kursam para yok

Akakçe gözünün yağını yiyim la
Kurdutmazlarki her şey birbirne bağlı bu sektörde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,398
Üyeler
199,149