amazonda bunu daha az gördüm, ürün 5000 se 5300 yapıp 4600 e satıyorlar. İTOPYA bunu uçuk fiyatlara yapıyor. dediğin sitelerde hiç itopya kadar görmedim ama maalesef yine de yapıyorlar. Bunlar suç değil mi aw yaher site yapıyor dostum bunu yeni bir şeymiş gibi paylaşmana gerek yok. vatan bilgisayar, amazon, itopya, hepsiburada, n11, trendyol, sinerji, incehesap, tebilon, gaming gen. saymakla bitmez, her indirim indirim değildir.
Serbest piyasa bide amazon daha az geçiriyoramazonda bunu daha az gördüm, ürün 5000 se 5300 yapıp 4600 e satıyorlar. İTOPYA bunu uçuk fiyatlara yapıyor. dediğin sitelerde hiç itopya kadar görmedim ama maalesef yine de yapıyorlar. Bunlar suç değil mi aw ya
küçükken reklam izlemiştim Bindirim diye aynısı aw
kardeşim ciddi misin ? araştırdım baktım sahte indirim etiketi yasak. İstediği fiyattan satmalarına bir şey demedik zaten ekonomi sayeleride ve sayende böyle oldu ama sahte indirim direk yasaya aykırı. biraz beyin yani175 lirada olsa indirim indirimdir baba adam istedigi fiyattanda satar
piyasa serbestte sahte indirim etiketi oluyo ( fiyatı sonradan geri indirdikleri için) bir de amazon kral aw adamlar hiç iadede uğraştırmıyorSerbest piyasa bide amazon daha az geçiriyor
Onlara devletin el atması lazım yine de herkes neyin ne oldugunu biliyorkardeşim ciddi misin ? araştırdım baktım sahte indirim etiketi yasak. İstediği fiyattan satmalarına bir şey demedik zaten ekonomi sayeleride ve sayende böyle oldu ama sahte indirim direk yasaya aykırı. biraz beyin yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
piyasa serbestte sahte indirim etiketi oluyo ( fiyatı sonradan geri indirdikleri için) bir de amazon kral aw adamlar hiç iadede uğraştırmıyor
Buna enayi alıcı avlama denir, herkese söylüyorum Akakçe kullanın.Bu sitede bu ilk değil, 1 yıl önce kulaklıkta, yine ssd ler de, ram lerde ekran kartlarında ve tüm ürünlerde gördüm. Şuana kadar gördüğüm TEK GERÇEK indirim 500 tl falan dı. Bu suç değil mi ya ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
e valla ya yapcak bisi yok. Kendi markamı falan kursam para yokOnlara devletin el atması lazım yine de herkes neyin ne oldugunu biliyor
Akakçe gözünün yağını yiyim laBuna enayi alıcı avlama denir, herkese söylüyorum Akakçe kullanın.
Kurdutmazlarki her şey birbirne bağlı bu sektördee valla ya yapcak bisi yok. Kendi markamı falan kursam para yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Akakçe gözünün yağını yiyim la