İnternet Sağlayıcısı Değiştireceğim, Superonline mı Türknet mi?

memet4324

80+
Reaksiyon skoru
0
Uzun zamandır Millenicom kullanıyorum fakat son dönemde yaşanan fiyat artışları nedeniyle başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.

Şu an değerlendirdiğim iki seçenek var: Superonline ve TürkNet. Mevcut paketim 100 Mbps ve hız konusunda ciddi bir problem yaşamıyorum. Ancak fiyat politikası nedeniyle artık farklı firmalara yönelmek istiyorum.

Özellikle uzun vadede fiyat konusunda daha istikrarlı olan, kullanıcıyı sürekli zamlarla karşı karşıya bırakmayan bir firma arıyorum. Bu iki sağlayıcıyı kullananların artılarını ve eksilerini paylaşması benim için faydalı olur. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

valla az önce faturayı ödedim aynı şeyleri düşündüm bi araştırma yaptım. ya aynı fiyat ya da daha pahalı. fiber olsa fibere geçmek lazım. dsl pek mantıklı seçenek bulamadım. uğraşmaya değmiyor

Uzun zamandır Millenicom kullanıyorum fakat son dönemde yaşanan fiyat artışları nedeniyle başka bir internet sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum.

Şu an değerlendirdiğim iki seçenek var: Superonline ve TürkNet. Mevcut paketim 100 Mbps ve hız konusunda ciddi bir problem yaşamıyorum. Ancak fiyat politikası nedeniyle artık farklı firmalara yönelmek istiyorum.

Özellikle uzun vadede fiyat konusunda daha istikrarlı olan, kullanıcıyı sürekli zamlarla karşı karşıya bırakmayan bir firma arıyorum. Bu iki sağlayıcıyı kullananların artılarını ve eksilerini paylaşması benim için faydalı olur. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
Hocam türksat olmazsa türknet kullanın

Biz evde türksat kullanıyoruz mükemmel hocam hatta bizi aradılar(bizim normalde 100 megabit internetimiz vardı) 50 TL karşılığında 200 megabite çekmeyi teklif ettiler mükemmel bişey be

türknet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türknet varsa bir tanıdık ilk ay bedavya getirin sonra bazen kampanya oluyor 3 ay %50 indirim vs sonrada yıllık ödeyin uguna gelir

100lük paketleri turknetin bildiğim kadarıyla kendi alt yapısı değil

100lük paket için fiyatı yüksek 1 senelik peşin verirsen o zaman mantıklı oluyor 1 ay bedava kodu ile tabii

Türknet biraz daha iyi gibi ama müşteri temsilcisi yok gibi yorumlara denk geldim. Superonline ise galiba DNS değiştirsen dahi yasaklı sitelere girilemiyormuş, öyle bir yorum okumuştum. Benim önceliğim fiyatın istikrarlı olması. Sözleşmem olmasına rağmen zam yapmayan bir yer arıyorum; Millenicom'dan da bu sebeple çıkmak istiyorum. Sözleşme yaptığım halde adamlar 1 sene içinde en az 2 defa zam yaptılar.

türknette internet kesintileri olunca ulaşacak kimse olmuyordu arıyorsun onlar seni arıyor uygulamadan canlı desteğe bağlanırsan bir tık daha hızlı çözülür bulunduğum yerde türknetin bana gösterdiği paketten 10 kat hızlı internet varmış türknet sağ olsun onu da bilmiyorduk süperonline geçince ortak altyapı falan diyip geçmemeyi önerdiler geçince dünya varmış onu öğrendim, 10 kat hızlı neti türknetin verdiğinden daha ucuza alıyorum şimdi direkt bayiden 1 2 kişinin numarasını da verdiler hemen ulaşıyorum sorun olursa çözüyorlar 2024 yılında türknete geçerken bile 1.5 hafta internetsiz kalmıştım üstüne verileri de çaldırmışlardı :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,976
Üyeler
199,257
Son üye
bakidoruk

Geri