Yardım RTX 5060 Ti Montajını Yapamıyorum !

Denedim hatta bi yerde kuracağım gibi hissettim.

Anladım

Ben de öyle düşündüm CPT‘ye sordum hani ekran kartının pinleri daha kısa olduğu için mi kilit mekanizmasını tetikliyor falan dedim o da yok olmaz öyle şey işte ne olursa olsun o anahtar kendi kendine kapanır falan dedi

biraz eğildiğimde tam delikler ile hizlanıyor ama öyle olduğunda da ana kartını görüntü çıkışlarını bir kısmı demirin arkasında kalıyor

tamamdır

Sanırımım yani fotoda gözüktüğü gibi
yatay olarak zorlama sadece kartın deliği ile kasanın deliğini denk getirmeye çalış. girişler kapanmaz öyle. kasayı esnet yani veya kartı yanlış takıyorsundur.

Tekrar foto çeker misin ekran kartı bağlı olmadan , Vidaların takıldığı Izgıranın fotosu.
Daha önce takmadım ama yanlış taktığımı düşünmüyorum çünkü ekran kartının pilinde kısa kenarın oturabileceği tek bir yer var
Tekrar foto çeker misin ekran kartı bağlı olmadan , Vidaların takıldığı Izgıranın fotosu.
Tabi fotolar ekte

Ekler

• IMG_2701.webp
    IMG_2701.webp
    218.4 KB · Hit: 24
  • IMG_2700.webp
    IMG_2700.webp
    138.2 KB · Hit: 25
  • IMG_2699.webp
    IMG_2699.webp
    109.7 KB · Hit: 23
Daha önce takmadım ama yanlış taktığımı düşünmüyorum çünkü ekran kartının pilinde kısa kenarın oturabileceği tek bir yer var

Tabi fotolar ekte
Ekran kartın vidaların ızgara bölümüne sığıyor mu diye merak ettim.

Ben sana olacakları söyleyeyim.
Ya kartın bir yerini kıracaksın. Ya da kasayı yamultacaksın. Veya vidalar yalama olacak. Ve de iade de edemeyeceksin.
Kullanıcı hatası diyecekler ve garantisi de düşecek. Zararın neresinden dönülürse kâr.

Öncelikle biraz baskı uygulaman gerekli korkulacak bir durum yok sokete girdikten sonra da ekran kartını vidalara denk gelecek şekilde hareket ettir ve vidayı takın .

Arkadaşlar için sonucu yazmak istedim daha fazla risk almak istemeyip bilgisayarcıya götürdüm ana kartın kasaya fazla aşağıya konumlandırdığını söyledi bu sebeple ekran kartının kasanın ızgara kısmında kalan metal çıkıntısı kartın sul oturmasını engelliyormuş ama kartı aşağıya kaydırdıktan sonra sorun düzeldi testleri yapılıp teslim edildi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,704
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri