Radyoda Toplu Halde Müzik Çalma

Reaksiyon skoru
4
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar djital küçük taşınabilir radyom var USB küçük büyük hafıza kartı takılabilen lityum pilli telefonda çok yer kaplıyor müzikler birde çok fazla müzik var dinlemeyi düşündüğüm ikide bir telefonda silip yenilerini koymak istemiyorum onun için hafıza kartına atıp dinleyecem.Müzikler sıralı çalsın istiyorum onun için 001,010,100 şeklinde koddlayacam ama burada da teker teker atinca sıralı çalıyor müzikler toplu halde sıralı çalması için nasıl bir yol izlemeliyim şehir dışında gitme durumum var gitmeden bir an önce halletmek istiyorum.Birde yürürken kablosuz dinlemek istiyorum onun için Bluetooth adaptör lazım şarjı uzun gidip hızlı dolacak nasıl bir şey almam gerekir kulaklık grisi var radyoda yuvarlak?En kısa zamanda bilgisi olup geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum şehir dışına çıkmayı düşünüyorum yakın zamanda en kısa zamanda radyo işini bitirmek istiyorum.

Selamünaleyküm hayırlı günler birkaç farklı sorum olacaktı en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun.Youtube'da bir kanalın videolarını toplu halde seçip oynatma listesi yapmak mümkün mü 100'erli şekilde oynatma listeleri olacak android telefondan yapmak durumundayım bilgisayarım arızalı.Ayrıca djital küçük taşınabilir radyom var USB küçük büyük hafıza kartı takılabilen lityum pilli telefonda çok yer kaplıyor müzikler birde çok fazla müzik var dinlemeyi düşündüğüm ikide bir telefonda silip yenilerini koymak istemiyorum onun için hafıza kartına atıp dinleyecem.Müzikler sıralı çalsın istiyorum onun için 001,010,100 şeklinde koddlayacam ama burada da teker teker atinca sıralı çalıyor müzikler toplu halde sıralı çalması için nasıl bir yol izlemeliyim şehir dışında gitme durumum var gitmeden bir an önce halletmek istiyorum.Birde yürürken kablosuz dinlemek istiyorum onun için Bluetooth adaptör lazım şarjı uzun gidip hızlı dolacak nasıl bir şey almam gerekir kulaklık grisi var radyoda yuvarlak?Son olarak iki farklı yerde olan kişi büyük video dosyaları vs nasıl gönderebilir ücretsiz sınırsız boyutta güvenli ve hızlı birde karşı tarafa giden dosyaları karşı taraf uzun süre indiremese bile o dosyalara erişebilmeli?
Selamünaleyküm hayırlı günler sorularıma en kısa zamanda geri dönüş yaparsanız çok memnun olurum 😔.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,328
Üyeler
199,340
Son üye
nympetria

Geri