50.000 TL'ye Kadar iPhone Önerisi ?

16e de de 256GB indirime giriyor yazıyı ona göre yazdım. 128GB ile fark 15K ya kadar çıkabiliyor. Dediğim gibi fiyat farkına göre karar verebilir oraya bir indirim olur 17e çok düşer o zaman o da olur.
bence ram, işlemci, kamera, magsafe, ceramic shield falan derken değer ya

Bence de 17e daha mantıklı emin ol o küçük kırpılma günlük hayatta hissettirmeyecek bile hemde yazılım olarak daha güncel kalırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konudan bağımsız pp deki hangi ünlü merak ettim hocam @Yphen

Son düzenleme:
Bence de 17e daha mantıklı emin ol o küçük kırpılma günlük hayatta hissettirmeyecek bile hemde yazılım olarak daha güncel kalırsın

Hatırlamıyorum hocam valla kadının adını :D Valla genel olarak çirkin diyorlar vs ama bir kılıf alırım magsafe destekli bir koruyucu ekran alır güncel telefon kullanırım ayrıca videolarını izliyorum hala ön kamerası biraz kötü o kadar arka kamerası gayet iyi gerçi bu telefon XS Max'ten 20 kat daha iyi :D

Hatırlamıyorum hocam valla kadının adını :D Valla genel olarak çirkin diyorlar vs ama bir kılıf alırım magsafe destekli bir koruyucu ekran alır güncel telefon kullanırım ayrıca videolarını izliyorum hala ön kamerası biraz kötü o kadar arka kamerası gayet iyi gerçi bu telefon XS Max'ten 20 kat daha iyi :D
Lara Alparslan mış brlki biri daha bilmek ister yardımcı olayım 😂

Bu konuda haklısın kullanıcı 5 6 sene kullanacam demiş değiştirmez bu süre içinde muhtemelen en üst fiyattan oynuyor.
Bu durumdada ne kadar sevmesem ve önermesemde cevap 17e olur.
5 6 sene içinde batarya değiştirmek zorunda kalacaksın aksi halde o kadar ömrü olmaz bataryanın muhtemelen (tabii çalısmaya devam edecek)

1k döngü var ve bu döngü en en sağlıklı koşullarda yapılan testler sonucu (appleın kendi labının verisi) ab ölçüp denetlemşyo bunları.
Yani 2 sene sonunda pil 80 85 sağlıkta olacak (lab sonuçlarına göre(kullanıma bağlı daha kötü veya daha iyi olur ama 2 2.5 senede bir değişmen gerek. Ha dersin işimi hala görüyor veya sarj ederim en kötü devam edersin.

Yazılım tarafındada 3 seneye zaten yavaşlatır muhtemelen ufaktan

Edit: kamera sadece gün ışığında iş görür onun dışında bir şey bekleme. Ön kamera bi tık daha mutlu eder

Selamlar herkese, şu an güncel olarak iPhone XS Max kullanıyorum. Lakin bataryası %77 hem şarjı çok hızlı bitiyor. Hem telefonda donma ve kasmalar da mevcut. Yüksek bir model almak istiyorum bulunduğum şehirde fazla telefoncu olmadığı için ve bütçem de fazla olmadığı için iPhone 15 veya 16e düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve 16E'nin fiyatını hak etmediğini A18 çipinin kırpılmış olduğunu ve 13'ün yenilenmiş hali gibi olduğunu gördüm. Okudum 15 almak geçiyor aklımdan. İkinci elde 14 Pro Max veya 14 Pro baktım ama yok maalesef olanlar da yurt dışı ben yurt dışı kullanmak istemiyorum. Fikirleriniz görüşleriniz nelerdir?

Sıfır iPhone 15
Sıfır iPhone 16e
Sıfır iPhone 17e
İkinci el temiz bataryası orj ile değişmiş iPhone 12 PM
İkinci el temiz garantisi devam eden iPhone 16

bunlardan hangisini almam daha sağlıklı olur?
Dün 12 ay garantili nokta hatasız 16pmaxi 80e sattım bence biraz daha çıkıp bu tarz bir şey alabilirsiniz. 17pmax geçtim. Baştaki arkadaşın dediği gibi almışken 17 almıyorsanız android yönelebilirsiniz bencd

Dün 12 ay garantili nokta hatasız 16pmaxi 80e sattım bence biraz daha çıkıp bu tarz bir şey alabilirsiniz. 17pmax geçtim. Baştaki arkadaşın dediği gibi almışken 17 almıyorsanız android yönelebilirsiniz bencd
Maalesef hocam ekosistemim var ve o kadar bütçem yok.

@ahmttunc hocam şuan aklıma geldi ve şans eseri gördüm benim bu xs max'te saat şebeke wifi kısımlarında sadece oled izi var bu sorun olur mu değiş tokuşta?

Aralarında fark olmadığını söyledi ya hocam o yüzden böyle söyledim apple'ın kendi sitesinden bakınca da bir fark göremiyorum hocam ya kamera tarafında var Ceramic Shield 2 var bide depolama var da ben 64 GB'yi bile dolduramıyorum 128 GB bana hayli hayli yeter yani.

Ekosistem var hocam o yüzden iPhone bakıyorum şuan XS MAX hem ölü durumda hem de iOS 18'de kaldığı için çoğu özelliği vs kullanıyorum görüntülü konuşurken falan telefon ısınmaktan bithap oluyor vs.
Bataryayı değiştirirsen düzelir aslında. Biraz daha götürür 17 ya da 18 alırdın. 15 falan alma bence

Selamlar herkese, şu an güncel olarak iPhone XS Max kullanıyorum. Lakin bataryası %77 hem şarjı çok hızlı bitiyor. Hem telefonda donma ve kasmalar da mevcut. Yüksek bir model almak istiyorum bulunduğum şehirde fazla telefoncu olmadığı için ve bütçem de fazla olmadığı için iPhone 15 veya 16e düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım ve 16E'nin fiyatını hak etmediğini A18 çipinin kırpılmış olduğunu ve 13'ün yenilenmiş hali gibi olduğunu gördüm. Okudum 15 almak geçiyor aklımdan. İkinci elde 14 Pro Max veya 14 Pro baktım ama yok maalesef olanlar da yurt dışı ben yurt dışı kullanmak istemiyorum. Fikirleriniz görüşleriniz nelerdir?

Sıfır iPhone 15
Sıfır iPhone 16e
Sıfır iPhone 17e
İkinci el temiz bataryası orj ile değişmiş iPhone 12 PM
İkinci el temiz garantisi devam eden iPhone 16

bunlardan hangisini almam daha sağlıklı olur?
17e sarar Pp güzelmis btw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,653
Üyeler
199,203
Son üye
oxo768

Geri