Yardım Penta Teknik Servis - İncehesap Garantide İade/Değişim Süreci

NovaEXXO

80+
Reaksiyon skoru
144
Ekim 2024'te incehesaptan aldığım "Asus ROG Strix Flare II Animate" klavyeyi severek kullanıyordum. Geçen hafta numlock tuşu altındaki led diyotu arızalana kadar. Bunun kronik olduğunu şikayetvar sitesindeki okumalarım ile gördüm. Penta teknik servisin ilgilendiğini öğrendim ve başvurup kargo ile ürünü gönderdim. 2 gün içinde iade alınmasına karar verildiğini bildiren mesaj geldi. İncehesapla iletişime geçerek süreci başlattım. Merakla bekliyorum.
Bu durumda tüketici olarak "Malın ayıpsız misli (aynısı/muadili) ile değiştirilmesi." hakkımız gereği aynı ürünü yoksa muadilini talep edebiliyormuşuz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Çünkü 2 yıl önce 4800'e aldığım klavyem tutarında bir para iadesi ile bugün aynı klasmanda bir klavye alamıyorum. Düşüncelerinizi beklerim.

Kafalarına göre iade yapamazlar. Para iadesi dayatamazlar. İlla bunu yapacaksınız diyemezler. Tüketici olarak 2 seçenek var. Birincisi aldığınız fiyattan iade almak (ama bu Türkiye enflasyonunda çok aptalca ama şirketler buna zorlarlar) ya da aynısı ya da misli ile değişim.

Aynısı yoksa misli ile değişim talebiniz olduğunu, kesinlikle iade istemediğinizi; bir tüketici olarak yasalarla sabit iade mi yoksa değişim mi olacağını seçme hakkınız olduğunu bildiğinizi ve bu tarafta bir eylem almak istediğinizi kendilerine kararlı bir dille iletin.

Ürün satın aldığınız firmada stokta yoksa teknik servis pentadan değişim raporu ile incehesap başvurunuzu yapsın.Penta yeni ürünü incehesaba yollar onlarda size gönderir.bu şekilde ilerleyebilirsiniz.Penta da da o ürün bulunmuyorsa muadil talep edin

Kafalarına göre iade yapamazlar. Para iadesi dayatamazlar. İlla bunu yapacaksınız diyemezler. Tüketici olarak 2 seçenek var. Birincisi aldığınız fiyattan iade almak (ama bu Türkiye enflasyonunda çok aptalca ama şirketler buna zorlarlar) ya da aynısı ya da misli ile değişim.

Aynısı yoksa misli ile değişim talebiniz olduğunu, kesinlikle iade istemediğinizi; bir tüketici olarak yasalarla sabit iade mi yoksa değişim mi olacağını seçme hakkınız olduğunu bildiğinizi ve bu tarafta bir eylem almak istediğinizi kendilerine kararlı bir dille iletin.
Ürün satın aldığınız firmada stokta yoksa teknik servis pentadan değişim raporu ile incehesap başvurunuzu yapsın.Penta yeni ürünü incehesaba yollar onlarda size gönderir.bu şekilde ilerleyebilirsiniz.Penta da da o ürün bulunmuyorsa muadil talep edin
Teşekkür ederim cevaplarınız için. Süreci dediğiniz gibi yönlendireceğim. iyi forumlar.

Garanti içerisinde olduğu için değişim yapılmasını talep edin. Ben garantisi biten ASUS TUF K3 RA05 klavyemde ledleri kronik sorunlu olarak yanmama ve farklı yanma durumundan pentaya göndermiştim hem destek olunmamıştı hemde çok komik bir fiyata değişim önerisi vermişlerdi. Hiç iyi bir servis deneyimi yaşamamıştım.

“Merhaba,
Belirtilen ürün stoklarımızda bulunmamaktadır. https://www.incehesap.com/ üzerinden beğeneceğiniz ürünü bildirebilirseniz, değişimi ve/veya upgrade durumu konusunda yardımcı olmak isteriz.
İyi Günler” baylar buna ne diyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,842
Üyeler
199,232
Son üye
Canavarinyo1327

Geri