NovaEXXO
80+
- Reaksiyon skoru
- 144
Ekim 2024'te incehesaptan aldığım "Asus ROG Strix Flare II Animate" klavyeyi severek kullanıyordum. Geçen hafta numlock tuşu altındaki led diyotu arızalana kadar. Bunun kronik olduğunu şikayetvar sitesindeki okumalarım ile gördüm. Penta teknik servisin ilgilendiğini öğrendim ve başvurup kargo ile ürünü gönderdim. 2 gün içinde iade alınmasına karar verildiğini bildiren mesaj geldi. İncehesapla iletişime geçerek süreci başlattım. Merakla bekliyorum.
Bu durumda tüketici olarak "Malın ayıpsız misli (aynısı/muadili) ile değiştirilmesi." hakkımız gereği aynı ürünü yoksa muadilini talep edebiliyormuşuz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Çünkü 2 yıl önce 4800'e aldığım klavyem tutarında bir para iadesi ile bugün aynı klasmanda bir klavye alamıyorum. Düşüncelerinizi beklerim.
Bu durumda tüketici olarak "Malın ayıpsız misli (aynısı/muadili) ile değiştirilmesi." hakkımız gereği aynı ürünü yoksa muadilini talep edebiliyormuşuz. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? Çünkü 2 yıl önce 4800'e aldığım klavyem tutarında bir para iadesi ile bugün aynı klasmanda bir klavye alamıyorum. Düşüncelerinizi beklerim.