Mouse Takılarak Dönmeye Başladı

aliiii24

80+
Reaksiyon skoru
75
ATK VXE Dragonfly R1 Mouse kullanıyorum, bugün mouse da oyun oynarken takılmalar başladığını hissettim ve gördüm. Valorant oynarken farkettim, bugün masamı düzenledim ve kasamı mouse'un karşısından alıp sol çapraza, yaklaşık 15-20cm uzağa götürdüm ve monitörlerin arkasına koydum. Bu takılmanın sebebi kasanın uzakta olması olabilir mi? Yoksa sensör arızası gibi bir sorun mudur, yoksa mousepad kaynaklı mı nasıl çözer veya öğrenirim?

Mouse geçen ay alındı.

Sıfırlamayı deneyin, farklı bir kablosuz cihaz veya diğer çevre birimlerini çıkarıp test edin. Eğer evin güç sisteminde bir tutarsızlık varsa, başka ağır elektrik tüketen bulaşık, çamaşır, kurutma makinesi gibi şeyleri kapatıp bir test edin.

Ayrıca firmware güncellemesi falan varsa yapın. Mouse pad kaldırıp masada kullanmayı deneyin, bazen mouse padler sensör okumasını bozabiliyor.

Bağlantıdaki konuya göre genel bir kontrol yapın.

Ayrıca ben bu Beken MCU, giriş seviyesi sözde F/P farelerde hep sorun yaşayanlar gördüm. Fare ile aynı sorunu yaşayan var mı diye bir aratın. Belki çözüm bulursunhuz, çözüm yoksa da teknik servise gönderin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri