Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

biri telefonda çalışan bir uygulamasını yapmıştı o baya mantıklıymış mesela. benim ihtiyacım yok ama pc açık bırakmaktansa öyle bir şey mantıklı geldi
şu anda telegramdan mesaj yolluyor, sana özel. cookielere vs takılmamak için test ediyorum, 1 hafta 10 gün test ederim. telefon için optimize etmem lazım. misal atıyorum ürün gelmediğini bildiğimiz saatlerde 10dkda bir tarama, en sık gelen saatlerde tarama yoğunluğu artırma vs. çünkü dakikada bir taratırsam telefondan, batarya dayanmaz.

Konudan tamamen bağımsız scroll'u bozulmayacak fare önerisi var mıdır ?
Ben razer basilisk v3 kullanıyorum 5 yıl oldu. Daha yeni scrollun üstündeki lastiğin altındaki yapıştırıcı tutmayı bıraktı, siyah lastik sağ sola oynuyor biraz. Kullanırken sorun yok gerçi.

hocam pc için süper olur çünkü örnek ürünler geliyor saniye bile sürmüyor saniyelik tarama iyi olurdu

Açık kaynaklı fiyat takipçiniz geliyor, kendin pişir kendin ye tarzı, herkes kendi hostlayıp kullanacak :kekw: Fiyat takip gruplarının esaretine son, sadece istediğiniz ürün takip, 3 saniyede 100 ürün tarıyor :peped: Bitireyim, githubtan paslarım. Çivi çiviye sökecek o kadar. Kurallara aykırıysa tabii, mesajı silebilirsiniz. :peeposad:
Yeni bir konu aç, linkini burada da paylaşırsın. Açığız böyle şeylere.

El birliği ile amazon depo botçularını bitirmeye ant içmişler dkjddj

Spigen şarj adaptörü bekliyorum yakın zaman da gelir mi yoksa farklı bir şey mi almalıyım samsung a56 için hem hızlı şarj hem kaliteli olsun istiyorum

sabah depoya girdi sepette gitti
Beklesem mi acaba ya başka bi kaliteli hızlı şarj seçeneğim var mıdır ki şuan pahalı çünkü 900 veremem 300 400 küsürlere iniyordu

Beklesem mi acaba ya başka bi kaliteli hızlı şarj seçeneğim var mıdır ki şuan pahalı çünkü 900 veremem 300 400 küsürlere iniyordu
1000124469.webp

işte şu model 191 liraydı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,598
Üyeler
199,192
Son üye
serdar77

Geri