sagofedaisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 121
PSu sıkıntısız tamamen yazılımsal![]()
Ne güzelPSu sıkıntısız tamamen yazılımsal![]()
PSu sıkıntısız tamamen yazılımsal![]()
Ne güzelPSu sıkıntısız tamamen yazılımsal![]()
Bir kez çöktü diye sorunsuz sistemi sorunlu etmeyelim şimdi, oyundan kaynaklıdır yüksek ihtimal devamlı çökme olursa forumda konu açın. O derceler de tamamen normal bu arada.Sistemimde 7800x3d ve rtx 5070 var. Dün gece saatlerinde oynarken crash yedim yalnız bir takım araştırmalar yaptım sorunun mfg ve dlss'in beraber açık olmasından kaynaklı olabildiğini yazmışlar bazı yerlerde ama ben yine de size sormak istedim. Ek olarak işlemcim de 70 derecelerde 65 derecelerde çalışıp sürekli bu döngüde oyunlarda bu da kendisi için normal mi? Rtx 5070 için de aynı şeyi söylemeliyim ekran kartı dün bi garipti ne yalan söyleyeyim ilk defa 68 69 70 dereceleri gördüm oyundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını bana açıklarsanız çok sevinirim, sistemi de daha 4 gün oluyor alalı yeni topladım.
Reis senin eski nick dızcı mıÇok muntazam sayılmaz ama kötü değil. Crash bundan kaynaklanmıyordur.
Değil, her zaman böyleydi.Reis senin eski nick dızcı mı
Tamamdır hocam pp benzerliği o zaman.Değil, her zaman böyleydi.
Onun profilinde Kedinin Hitler'e benzer hali var hocam. Benim proflideki direkt kendi kedim.Tamamdır hocam pp benzerliği o zaman.
Çok dikkat etmedim hocam renkleri benziyor ikisininde kendiside bayadır yok ortalarda sizi de görünce dedim acaba mı.Onun profilinde Kedinin Hitler'e benzer hali var hocam. Benim proflideki direkt kendi kedim.
Keşke 5070ti yerine 7900 xtx alsaydım biliyordum 16 gb ın yetersiz olduğunu ama yeni nesil diye aldım bide çoğu zaman forza 6 oynuyorumvram dolduğu için çökmüş olabilir mi peki
mfg açınca vram biraz daha doluyor sonuçta, bir de vrami dolduracak bir konumda denk geldiyse
ben geçen gün 9070 xt ile 16 gb vram doldurdum forza 6da mesela şehrin ortasında (2k monitör)
Umarım şakadır buKeşke 5070ti yerine 7900 xtx alsaydım biliyordum 16 gb ın yetersiz olduğunu ama yeni nesil diye aldım bide çoğu zaman forza 6 oynuyorum
Ne yapıyon 8k ultra mu oynuyorsunKeşke 5070ti yerine 7900 xtx alsaydım biliyordum 16 gb ın yetersiz olduğunu ama yeni nesil diye aldım bide çoğu zaman forza 6 oynuyorum