❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 SSD 1000g M.2 2280 -Snv2s/1000g 2556 TL

SİPARİŞ VERİLMİYOR, Üzgünüz, Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 SSD 1000G M.2 2280 -SNV2S/1000G ürünü seçtiğiniz adrese gönderilemez. Lütfen ürünü kaldırın veya başka bir adres seçin. DİYOR
stok bittiği anlamına geliyor

Techburada adlı satıcı Amazon ürün paylaşımını yapmayalım. Paranızla rezil oluyorsunuz. Ürünü falan gönderdiği de yok

Ayni urunu 29 Haziranda ayni saricidan aldim, bugun iptal etti :)

Surekli urun gonderimini erteledi. En son 21 Temmuza erteledi. Bu indirim bugun tekrar oldugu zaman iptal etmis. Amazon da gonderecegiz demisti, kayit acmislardi.

Satis listesinde yukarda gorunmek icin yapiyor sanirim. Bu saticidan almanizi tavsiye etmem. Benim kart limitlerim fersah fersah kaldiracagindan bekledim, eger kart limitiniz dusukse bu tur saticilardan uzak durun, yok yere beklersiniz.

Bu duruma sinir oldugumdan THHye verecegim.

Ayni urunu 29 Haziranda ayni saricidan aldim, bugun iptal etti :)

Surekli urun gonderimini erteledi. En son 21 Temmuza erteledi. Bu indirim bugun tekrar oldugu zaman iptal etmis. Amazon da gonderecegiz demisti, kayit acmislardi.

Satis listesinde yukarda gorunmek icin yapiyor sanirim. Bu saticidan almanizi tavsiye etmem. Benim kart limitlerim fersah fersah kaldiracagindan bekledim, eger kart limitiniz dusukse bu tur saticilardan uzak durun, yok yere beklersiniz.

Bu duruma sinir oldugumdan THHye verecegim.
Daha da kötüsü var, hâlen iptal olmadı, ücret iadesini de yapamadı Amazon.

Ekler

• 90252.webp
    90252.webp
    64.3 KB · Hit: 42
Sizi dinleyip iptal ettim :D
1784215475767.webp

fake kargo girmeden iptal edip parasını kurtaran kurtarsın yoksa 2-3 hafta uğraşırsınız

Fake kargo numarası niye giriyor bu eleman, kargo teslim edilmeden parasını alabiliyor mu sistemden?

Daha da kötüsü var, hâlen iptal olmadı, ücret iadesini de yapamadı Amazon.
Daha vakit gecmeden THHye gitmeniz iyi olur sanki.

Bu saticiyi simdi hatirladim yanlis hatirlamadiysam. Eskiden n11 kampanyalari vardi Kasim aylarinda, Amazon daha Turkiyeye gelmemisti. 11 Kasima dogru sizden su uruunu alacagim diye yazmistim magazaya ve 11 Kasim 00.00da urunleri stoktan cekmisti sanirim, kampanya tam basladiginda, galiba bu magazaydi.

En iyisini yaptınız hocam.Satıcı hiç uğraşmıyor 10 kere yazdım her seferinde amazona yaz dedi.Amazonda hiçbir şekilde iptal edemedi 3 hafta boyunca.Dün sonunda iptal oldu.
Burdaki asil sorun Amazonda... bu firmalari sisteminden hemen sutlamali ama yapmiyor. Bu tur firmalar da siparisleri gondermeyip susitimal ediyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: HCI4
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,788
Üyeler
199,222
Son üye
Crtales

Geri