Xrades Zenitsu With Katana Mousepad Soft Speed Alınır mı ?

JeweL1L

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
850
Xrades Zenitsu With Katana Mousepad Soft Speed 4 mm almayı düşünüyorum. bunun yerine alabileceğim başka xrades mousepad öneriside alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Xradeslerin hepsi aynı kumaştan yapılıyor beğendiğini al
hocam çok kararsız kaldım beyaz olanlar çok güzel ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum. bir de soft speed mi full speed mi alayım hangisi daha mantıklı VALORANT oynuyorum 1600 dpi 0.255 sens oynuyorum

hocam çok kararsız kaldım beyaz olanlar çok güzel ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum. bir de soft speed mi full speed mi alayım hangisi daha mantıklı VALORANT oynuyorum 1600 dpi 0.255 sens oynuyorum
Yani bende wraitin düz siyah mouse padi vardı siyah renkte kirleniyor az tirnakalrinizla deyince belli oluyor bence soft speed al masana uyarsa büyük boy al ayrıca 3mm gayet yeterli

Yani bende wraitin düz siyah mouse padi vardı siyah renkte kirleniyor az tirnakalrinizla deyince belli oluyor bence soft speed al masana uyarsa büyük boy al ayrıca 3mm gayet yeterli
şuan hangi mousepad i kullanıyorsun hocam. birde ben bilekten oynuyorum ya çok büyük alana ihtiyacım yok ama 49x42 > 4mm diyorsan ona göre bir tercih yapayım birde xrades kendi pro mousepadleri mi yoksa artisan fabric mi almamı öneririsin

şuan hangi mousepad i kullanıyorsun hocam. birde ben bilekten oynuyorum ya çok büyük alana ihtiyacım yok ama 49x42 > 4mm diyorsan ona göre bir tercih yapayım birde xrades kendi pro mousepadleri mi yoksa artisan fabric mi almamı öneririsin
bi sure wraitin https://wraithesports.com/products/wraith-litepad-mousepad
Bu mousepadini kullandım hatta immoya kadar falan çıktım gayet yeterli guzell bir mousepad şimdi desenli birsey arayışına girdim https://www.xrades.com/products/xra...1&_sid=6a421d793&_ss=r&variant=53395651789105
Bunu almayı düşünüyorum xrades mi artisan fabric mi dersen ikisinide kullanmadım o konuda birsey diyemem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,017
Üyeler
199,266
Son üye
Jaxerr

Geri