Xradeslerin hepsi aynı kumaştan yapılıyor beğendiğini alXrades Zenitsu With Katana Mousepad Soft Speed 4 mm almayı düşünüyorum. bunun yerine alabileceğim başka xrades mousepad öneriside alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
hocam çok kararsız kaldım beyaz olanlar çok güzel ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum. bir de soft speed mi full speed mi alayım hangisi daha mantıklı VALORANT oynuyorum 1600 dpi 0.255 sens oynuyorumXradeslerin hepsi aynı kumaştan yapılıyor beğendiğini al
Yani bende wraitin düz siyah mouse padi vardı siyah renkte kirleniyor az tirnakalrinizla deyince belli oluyor bence soft speed al masana uyarsa büyük boy al ayrıca 3mm gayet yeterlihocam çok kararsız kaldım beyaz olanlar çok güzel ama çabuk kirlenirler diye korkuyorum. bir de soft speed mi full speed mi alayım hangisi daha mantıklı VALORANT oynuyorum 1600 dpi 0.255 sens oynuyorum
şuan hangi mousepad i kullanıyorsun hocam. birde ben bilekten oynuyorum ya çok büyük alana ihtiyacım yok ama 49x42 > 4mm diyorsan ona göre bir tercih yapayım birde xrades kendi pro mousepadleri mi yoksa artisan fabric mi almamı öneririsinYani bende wraitin düz siyah mouse padi vardı siyah renkte kirleniyor az tirnakalrinizla deyince belli oluyor bence soft speed al masana uyarsa büyük boy al ayrıca 3mm gayet yeterli
bi sure wraitin https://wraithesports.com/products/wraith-litepad-mousepadşuan hangi mousepad i kullanıyorsun hocam. birde ben bilekten oynuyorum ya çok büyük alana ihtiyacım yok ama 49x42 > 4mm diyorsan ona göre bir tercih yapayım birde xrades kendi pro mousepadleri mi yoksa artisan fabric mi almamı öneririsin
Ona o kadar para dökme wraitthen atk 99g alXrades Zenitsu With Katana Mousepad Soft Speed 4 mm almayı düşünüyorum. bunun yerine alabileceğim başka xrades mousepad öneriside alabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kiral bu mousepad 850 o mousepad 1000 tlOna o kadar para dökme wraitthen atk 99g al