- Konu Sahibi Konu Sahibi
T
Bu A36 internet üzerinden alamam demi, A36 almayı düşündüm ama taksit imkanları benim için uymuyorduAlıntıyı görüntüle
Samsung alacaksa 6 taksitle 20900TL ye bunu alabilir direkt, Migros broşüründen aldım resmi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kasma biraz göreceli bir şey, bir tanıdığımda 11 Pro 5G vardı (işlemcisi de bunlardan biraz daha iyi bir model) ama ben kullanmaya katlanamıyordum o cihazı çok kasıyor gibi geliyordu, tanıdığım bana göre sorun yok diyordu. Sonra üst model bir telefona geçti ve onu deneyimleyince “o harbiden kasıyormuş” demişti. O yüzden ona çok kesin bir şey denemez sadece şunu diyebilirim Oppoda yazılım stabilite olarak kötü değil çevremde kullananlar uzun süre kullandı şişme vs olmadı ama Redmide yazılım kötü.
Son olarak “ cevremde xiaomi 9 10 surumlerini bile kullanan ve 4 5 yili devirmis sorunsuz kullanan cok insan var” şuna da cevap vereyim şuan baktığın cihazlarla Redmi Note 10 aynı mimaride bir işlemci kullanıyor, hatta daha da geriye gideyim Redmi Note 8 Pro da aynı işlemci mimarisini kullanıyor. Senin mevcut telefonundaki işlemci de Pro olmayan Redmi Note 8 ile aynıydı sanırım farkı oradan anlayabilirsin. Arada değişen tek şey üretim teknolojisi o da hızı değil ısınmayı etkiliyor. Ben Redmi alacağım diyorsan da gidip o işlemciyi alma kısacası.