XQRRR
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
hocam 5070 zotac gaming **'e girip duruyor indirime 31 olup duruyor vatanda, benim gördüğümYok mu başka şöyle güzel bi indirim vatanda.
hocam 5070 zotac gaming **'e girip duruyor indirime 31 olup duruyor vatanda, benim gördüğümYok mu başka şöyle güzel bi indirim vatanda.
Kaçmamış olabilir bu ürün bayadır stokta yoktu yeni getirmiş hemen elden çıkardı arada yapabilir o zaman..En son 23den bitirdiğinden beri son haftaya kadar yoktu bunlar eski ürün olamaz..ama kaçırmamak lazımBu kart için belkide son 30bin altı fırsattı kaçırdık![]()
Xt olan daha iyi adında xt varmeraktan soruyorum Asus 9070 XT Prime OC Edition ile bunun bir farkı varmı hangisi daha iyi oluyor
Tabikide asus 9070 xt prime daha iyi xt li olan daha iyi her zamanmeraktan soruyorum Asus 9070 XT Prime OC Edition ile bunun bir farkı varmı hangisi daha iyi oluyor
Geçen senede kaldın sen kral9070 xt 30k civarına falan düşüyorken pek indirim gibi gelmedi
oc si ne oluyor o.cocugu degildir inş ahahaXt olan daha iyi adında xt var![]()
yok be reisim bak mayıs ayında kaça satıldı hemde nitro plusGeçen senede kaldın sen kral