theGladyator01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,108
14 TL ye alabileceğiniz en ultra güzel hipersonik müthiş oyun
En iyisi connor bence. Hep aksiyonda, terminatör gibi robot hepsinden üstün. Diğerleri bayıyor son kısımlar hariç.Marcus ve conor kısımları iyide kara nın kısımlarını chat gpt ye yazdırmışlar herhalde
buna max kaç verirsinBedava yapsanıza be ne bu fiyat dilenciye sadaka gibi
Marcus başta kafası kırık biride sonlara doğru akıllanıyorEn iyisi connor bence. Hep aksiyonda, terminatör gibi robot hepsinden üstün. Diğerleri bayıyor son kısımlar hariç.
Zamlı fiyatı iyi zaten bu kadar ucuz olacaksa beleş yapsınlar daha iyibuna max kaç verirsin
Heavy Raini de unutmamak lazim, gelistiricileri ayni.şaheserdir storytellingi en iyi oyunlardan biri deneyim demekte doğrudur bence de tam anlamıyla bir oyun değil
Ne farkı var ki?Keşke steam olsaydı
steam olması imkansız yurt dışı havale ücreti 15 tl çoğu bankadaKeşke steam olsaydı
Steam hesabında olmuş oluyor oyun ekran görüntüsü alıp toplulukta paylasabiljyorsun kart düşürüp satabiliyorsun epicin rezil launcherı ile uğrasmıyorsun basarım kazanıyorsunNe farkı var ki?
Hocam ben güzel bir steam kütüphanesi biriktiriyim diye steamden alıyorum 2 yıl önce satmıştım hesabımı çok pişmanım oyüzden güzel bir hesap toplayıp bırajacağıöNormalde hikayeli oyuna 1 kuruş vermem de crack sevmiyorsanız iyi fiyat, oyun güzel zaten
heavy rain 7TL
Ne kadara sattın?Hocam ben güzel bir steam kütüphanesi biriktiriyim diye steamden alıyorum 2 yıl önce satmıştım hesabımı çok pişmanım oyüzden güzel bir hesap toplayıp bırajacağıö
hocam steam sadece bizi soyuyor başka esprisi yok3 sene once steamden indirimli halde 100 liraya almistim cok iyi fiyat
2 Bin tl olması lazım ama içindekileri hatırlayamıyorum çok oyun varda ama azı popüler oyundu yinede paralı oyun vardıNe kadara sattın?