🔥İndirim Belkin 2'li Örgülü Usb-C - Usb-C Kablo, 1,5 M, 60 W 288,15 TL

@Kartallar Uyumlu şarj aleti ve kabloyu kullanırsan tabletinin ekranında bu animasyonu görürsün.
xiaomi-pad-mini-foto-4.jpg

(Xiaomi Pad Mini)
Kendi kabolusunu 5000 watt şarj cihazına da taksan hızlı şarj yazar
Cihazın adaptörü ve kablosu cihazla uyumlu buyüzden orada max yazar
Diğerleri hızlı şarj etmiyor mu zannediyorsun

Aldim bi takim 500 liraya 100 lira kupon varmis ustunede 2 metre display kablo ekledim mis gibi oldu bana sarj icin lazimdi kutudan cikan kablolar kisa diye.

Xiaomi tabletin sadece Hypercharge protokolünü destekleyen aksesuarlarla 67W hızına ulaşabilir. Bunun haricinde 240W kablo da kullansan 27W şarj hızını geçemez. Örneğin Chargerlab 120W destekli Xiaomi pad 7S Pro'yu onlarca şarj cihazıyla test ediyor. Sadece Hypercharge desteki Cuktech marka şarj aleti 27W üzeri hızda şarj edebiliyor.

27W üzeri hız için kablonun da ucunda mutlaka Xiaomi Hypercharge protokolünü tanımlayan bir çip olması şart.
images

Test cihazıyla ölç veya biraz internette araştır. Anlamamakta bu kadar ısrarcı olma.

Son düzenleme:
Xiaomi tabletin sadece Hypercharge protokolünü destekleyen aksesuarlarla 67W hızına ulaşabilir. Bunun haricinde 240W kablo da kullansan 27W şarj hızını geçemez. Örneğin Chargerlab 120W destekli Xiaomi pad 7S Pro'yu onlarca şarj cihazıyla test ediyor. Sadece Hypercharge desteki Cuktech marka şarj aleti 27W üzeri hızda şarj edebiliyor.

27W üzeri hız için kablonun da ucunda mutlaka Xiaomi Hypercharge protokolünü tanımlayan bir çip olması şart.
images

Test cihazıyla ölç veya biraz internette araştır. Anlamamakta bu kadar ısrarcı olma.

Ben ne diyorum

Kendi kablosunu 5000 watt farklı şarj aletine bağlasan yine hızlı şarj gösterir diyorum Sanki Belkin kablo max mu gösterecek

Ben ne diyorum

Kendi kablosunu 5000 watt farklı şarj aletine bağlasan yine hızlı şarj gösterir diyorum Sanki Belkin kablo max mu gösterecek
Neyse Şemayla anlatayım.

60 W standart USB PD güç aktarımı için şarj aleti ile şarj edilen cihazın kablo üzerindeki CC hattından haberleşmesi şart.
images

USB-A to Type-C 3.0 şarj kablosunda 9 pin bulunur. 6 tane pin dosya transferi için tahsis edilmiştir. 2 pin toprak ve bir pin de V+ (Power) ucudur. CC pini USB A Kısmında bulunmadığı için Type-C ucundaki CC pini dirençle toprağa bağlanır. CC hattı üzerinden haberleşme gerçekleşemez. Bunun yerine Samsung AFC, QC 3.0 ve Huawei FCP gibi şarj protokolleri D- D+ pinlerinden şarj esnasında haberleşmeyi sağlar ki bu protokoller en fazla 15W-18W aktarabilir. Yani paylaştığın Veggieg kablo hiçbir şekilde 60W güç aktaramaz. Firma dümenden 60W destekler yazmış.

usb3-Apinout-600.webp

Neyse Şemayla anlatayım.

60 W standart USB PD güç aktarımı için şarj aleti ile şarj edilen cihazın kablo üzerindeki CC hattından haberleşmesi şart.
images

USB-A to Type-C 3.0 şarj kablosunda 9 pin bulunur. 6 tane pin dosya transferi için tahsis edilmiştir. 2 pin toprak ve bir pin de V+ (Power) ucudur. CC pini USB A Kısmında bulunmadığı için Type-C ucundaki CC pini dirençle toprağa bağlanır. CC hattı üzerinden haberleşme gerçekleşemez. Bunun yerine Samsung AFC, QC 3.0 ve Huawei FCP gibi şarj protokolleri D- D+ pinlerinden şarj esnasında haberleşmeyi sağlar ki bu protokoller en fazla 15W-18W aktarabilir. Yani paylaştığın Veggieg kablo hiç bir şekilde 60W güç aktaramaz. Firma dümenden 60W destekler yazmış.

usb3-Apinout-600.webp
Kardeşim onlar sözde firmalar uydurma değerler veriyor Kingston USB 3.2 flash disk aldım ulan 0,5-5Mb/sn hız mı olur sözde 3.2 (geçek 2.0 bile değil)
Bana kablo 1000 mb/s hızı bana veriyor mu veriyor hızlı şarj ediyor mu ediyor tablette 7500mah bataryayı 1,5 saatte dolduruyor mu dolduruyor gerisi bana hikayedir 155 tl ye 1000mb/s hız ve 60watt şarjlı kabloyu kimse vermiyor
Belkin 7xx tl aynı kabloyu satıyor üstelik hızlı şarj yok
1784232462834.webp

Bana düşük kalite kabloyu yüksek kalite diye göstermeyin neyin ne olduğunu biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,017
Üyeler
199,266
Son üye
Jaxerr

Geri