Türkiye'nin En İyi Donanım Kanalı Anketi

YouTube Kanalı

• PC Hocası TV

Oylar: 22 24.2%
  • Techolay

Oylar: 9 9.9%
  • Technopat

Oylar: 4 4.4%
  • Donanım Arşivi

Oylar: 43 47.3%
  • Nebi Akgün

Oylar: 8 8.8%
  • ModArt PC

Oylar: 0 0.0%
  • HaQQuS - Hakan Balcı

Oylar: 1 1.1%
  • Merdan Kocaoğlu

• TEKNO KORİDOR

• Volkan Oyun Kuvvetleri

Oylar: 2 2.2%
  • Mert Bayantemur

Oylar: 2 2.2%

• Oy kullanan toplam üye
    91
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
erdig ozdag? mert bayantemur donanim kanali bile degil infulusir

• Beğen
Nebi Akgün ve pc hocası diğerlerinden açık ara ayrılıyor gibi.

Konuyu 'Donanım Kanalı' başlığı altında açmak saçma olmuş şahsen. Listeye bakınca, hocam yani bazıları direkt işte firmalar ile vs. anlaşma yapıp sistem öneren kanallar, bazıları da ürün tanıtım/inceleme kanalı vs. Yani Türkiye’de gerçekten donanım kanalı diyebileceğimiz pek de bir kanal yok. Şahsen ben sadece Donanım Arşivi ve belki PC Hocası derdim.

(Ki PC Hocası’nın sorunu pek de dürüst değiller; özellikle f/p diye paylaştıkları çoğu PC f/p değil son 2 yıldır falan, birkaçı hariç. O da biraz sponsor öven kanalı olma yolunda ama işte arada da olsa güzel/faydali şeyler paylaşıyorlar diye belki onu derim ikinci olarak.)

Onun dışında donanım, daha doğrusu teknoloji haberleri vs. olarak da Mesut Çevik derim. (Ama sadece teknoloji haberleri ve gelişmeleri vs. paylaştığı videoları için; yoksa kendisi ve CS pek de düzgün değiller. İkisi de para için her şeyi öven, taraf tutan kişilerden vs.)

Şahsen gerçekten donanım kanalı diyebileceğim kanal yok TR’de. Donanım Arşivi’nin tek eksisi; son zamanlarda kendi yaptığı mini PC, işte insanlar farkına varsın diye 2. el PC toplama videoları ve işte bazı şeyler hariç genel olarak sadece sistem videoları vs. çekmesi. Yani oysaki bence kendi yaptığı projeleri daha sık paylaşmalı, sadece PC ile kalmamalı, genel olarak teknolojik şeyleri de paylaşmalı. Mesela lokalde AI çalıştırmak için yapacağı bir PC; işte donanımın ve donanım teknolojileri... Mesela Nvidia’nın sadece ekran kartları değil de çıkardığı şu küçük AI cihazları, onlar olabilir. İşte Raspberry Pi ile bir şeyler ve donanım parçalarının yazılımsal kısımları da... Yani sadece DLSS/FG yok, daha birçok önemli teknoloji var vs. Yani bu tarz içerikleri artırmalı ve dediğim gibi sadece PC kanalı değil de teknoloji kanalı olmalı LTT gibi.

Donanım kanalı dediğin aslında LTT, Hardware Unboxed, Gamers Nexus, JayzTwoCents gibi kanallardır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Konuyu Donanim kanali basligi altinda acamak sacama olmus sahsen lsiteye bakinca hoacam yani bazilari direk iste firmalar ile vs. anlasma yapip sistem oneren kanallar bazilarida urun tanitim/inceleme kanali vs. yani Turkiyede gercekten doannim kanali diyebilecegimiz pek te bir kanal yok sahsen ben sadece Donanim arsivi ve belki PC hocasi derdim (ki pc hocasinin sorunu pekte drust degiller ozllikle f/p diye paylastikllari cogu pc f/p degil son 2 yildir falan bir kaci haric oda biraz sponsor oven kanalai olma yolunda ama iste arada da olsa guzel/faydali seyler paylasiyorlar diye belki onu derim 2'ci olarak) onun disinda Donanim daha dogrusu teknolojki haberleri vs. olarakta Mesut cevik derim (ama sadece teknoloji haberleri ve gelismelri vs. paylastigi videolari icin yoksa kendisi ve cs pekte duzgun degiller 2 side para icin her seyi oven,taraf tutan kisilerden vs.)

Sahsen gercekten donanim kanali diyebilecegim kanal yok TR'de donanim arsivi'nin tek eksisisi son zamanlarda kendi yaptigi mini pc,iste insanlar farkina varsin diye 2.el pc toplama videolar ve iste bazi seyler haric genel olarak sadece sistem videoalri vs. cekmesi yani oysaki bence kendi yaptigi projeleri daha sık paylasmali sadece pc ile kalmamali genel olarak teknolojik seyleride paylasmali mesela Localde AI calsitirmak icin yaptigi pc iste donanimin ve donanim teknolojileri mesela nvidia'nin sadece ekran kartlari degilde ciakrdigi su kcuuk AI cihazlari onlar olabilir iste rasspery pi ile bir seyler ve doannim parcalarinin yazilimsal kisimlarida yani sadece dlls/fg yok daha bir cok onemli teknoloji var vs... yani bu tarz icerikleri arttirmali ve dedigim gibi sadece pc kanali degilde teknoloji kanali olmali LTT gibi

Donanim kanali dedigin aslinda LTT,Hardware Unboxed,Gamers Nexus,JayzTwoCents gibi kanallardir
attığım listede bir tekno koridorda sponsor görmedim ama o da sadece pc başından sistem öneriyordu. Bir ara karşıma çıkmıştı izledim birkaç videosunu güzeldi ama pek gelceği yok gibi

attığım listede bir tekno koridorda sponsor görmedim ama o da sadece pc başından sistem öneriyordu. Bir ara karşıma çıkmıştı izledim birkaç videosunu güzeldi ama pek gelceği yok gibi
Hocam sponsor derken tabi iki sponsor olabilir ama normalde 40K oalan sistemi 45-55K ya F/P diye paylasmak veya elde kalan mallari sponsorlar istedi diye icinde cop marka/model urun olan sistemleri f/p adi altinda paylasmalari vs. yoksa eger gercekten f/[ veya gercek fiyatindan daha ucuz bir urun ise veya abartmadan drustce ve cekinmeden korkamadan kotu yanlarini soyleyen gercekci sekilde bir urun inceleme videosu ise (ki Gamer Nexus'da sponsor dahi olsa her seyi gercekleriyle hatalari direk yuzlerine vurarak soylemesiyle taninan kanallardan biri mesela) o zaman sponsor olmasinda bir sorun yok

Sahsen donanim arsivinin bence bir kac videosu haric genel olarak sahsen izleyicilerini dusunen ve bir Gamer Nexus kadar acik olmasada yinede gercekci drust olan son kullanici dostu turkiyedeki tek kanal diyebilirim donanim kanali olarak bence

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,616
Üyeler
199,196
Son üye
cloudshusoo

Geri