Konuyu Donanim kanali basligi altinda acamak sacama olmus sahsen lsiteye bakinca hoacam yani bazilari direk iste firmalar ile vs. anlasma yapip sistem oneren kanallar bazilarida urun tanitim/inceleme kanali vs. yani Turkiyede gercekten doannim kanali diyebilecegimiz pek te bir kanal yok sahsen ben sadece Donanim arsivi ve belki PC hocasi derdim (ki pc hocasinin sorunu pekte drust degiller ozllikle f/p diye paylastikllari cogu pc f/p degil son 2 yildir falan bir kaci haric oda biraz sponsor oven kanalai olma yolunda ama iste arada da olsa guzel/faydali seyler paylasiyorlar diye belki onu derim 2'ci olarak) onun disinda Donanim daha dogrusu teknolojki haberleri vs. olarakta Mesut cevik derim (ama sadece teknoloji haberleri ve gelismelri vs. paylastigi videolari icin yoksa kendisi ve cs pekte duzgun degiller 2 side para icin her seyi oven,taraf tutan kisilerden vs.)
Sahsen gercekten donanim kanali diyebilecegim kanal yok TR'de donanim arsivi'nin tek eksisisi son zamanlarda kendi yaptigi mini pc,iste insanlar farkina varsin diye 2.el pc toplama videolar ve iste bazi seyler haric genel olarak sadece sistem videoalri vs. cekmesi yani oysaki bence kendi yaptigi projeleri daha sık paylasmali sadece pc ile kalmamali genel olarak teknolojik seyleride paylasmali mesela Localde AI calsitirmak icin yaptigi pc iste donanimin ve donanim teknolojileri mesela nvidia'nin sadece ekran kartlari degilde ciakrdigi su kcuuk AI cihazlari onlar olabilir iste rasspery pi ile bir seyler ve doannim parcalarinin yazilimsal kisimlarida yani sadece dlls/fg yok daha bir cok onemli teknoloji var vs... yani bu tarz icerikleri arttirmali ve dedigim gibi sadece pc kanali degilde teknoloji kanali olmali LTT gibi
Donanim kanali dedigin aslinda LTT,Hardware Unboxed,Gamers Nexus,JayzTwoCents gibi kanallardir