❌İndirim Bitti! Magegee Captain75 Mekanik Klavye - 2.399 TL

benim de klavyem yeni geldi. öncelikle en hafif bir tabirle çöp oğlu çöp oldugunu belirtmem gerekiyor. foruma güvenip bir şey almamak gerekiyor ya da tüm mesajları iyi okumak gerekiyor galiba. :)

en popüler konu olan sürtme benim klavyemde yok ama sağa sola sallayınca sabitlenmemiş bir batarya var galiba değişik sesler çıkıyor.
aç kapa switchin ömrü de 5-10 defa sonra bitecek gibi. 100 liralik oyuncaklarda bile daha iyi switch var.
bu klavyeye türkçe diyen de ayrıca fetöcüdür. türkçe karakterler gözükmüyor bile.
klavye yükseltme zımpırtısı yok
tuş sesini de beğenmedim.
wifi alicisini bile posetin icine atmislar zor buldum kablolarin arasinda.
aula sen ne yüce mir markaymissin haberim yokmus. hem f87 hem f75 kullaniyorum benim için inanilmaz bir fark var.
umarım ince iade için sorun cikartmaz.
klavyenin tek iyi özelligi agir olmasi.
bunu kullanacagima a4 tech kb21 kullanirim daha iyi.

Benimde elime şuan switch kalitesini bende beğenmedim klasik MageGee ne beklersinki. Dediğiniz batarya sorunu bende yok gayet stabil bende. Onun dışındaki belirttikleriniz biraz kişisel olmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani hocam RS7 Air'da bile posette veriyorlar milletin elleri kirilacak alkışlamak için 😃.

Bende Light75 modelini almıştım kullanılmış ürün göndermişler

1900 TL'e geldi bu fiyata bundan daha iyisi varsa iade edip ona yonelelim arkadaslar bu dedigimi yanlis anlamayin lutfen gercekten soruyorum.

İade edip etmeme konusunda kararsız kaldım ufak bir test ettim de herhangi bir problemi görünmüyor, kuponla beraber 1159 TL'ye geldi bu fiyata hotswap kablosuz mekanik bulabilir miyim bilmiyorum, etiketleri sökülmüş bir şekilde geldi, sesini, tasarımını ve ledlerini beğendim

benim de klavyem yeni geldi. öncelikle en hafif bir tabirle çöp oğlu çöp oldugunu belirtmem gerekiyor. foruma güvenip bir şey almamak gerekiyor ya da tüm mesajları iyi okumak gerekiyor galiba. :)

en popüler konu olan sürtme benim klavyemde yok ama sağa sola sallayınca sabitlenmemiş bir batarya var galiba değişik sesler çıkıyor.
aç kapa switchin ömrü de 5-10 defa sonra bitecek gibi. 100 liralik oyuncaklarda bile daha iyi switch var.
bu klavyeye türkçe diyen de ayrıca fetöcüdür. türkçe karakterler gözükmüyor bile.
aula sen ne yüce mir markaymissin haberim yokmus. hem f87 hem f75 kullaniyorum benim için inanilmaz bir fark var.
Söyledik saçma sapan klavyeden anlamayan adamlar saçma sapan mesajlar attılar 🤷‍♂️🤷‍♂️ Hi75C Pro'm olduğu için övüyormuşum :D

Son düzenleme:
İade edip etmeme konusunda kararsız kaldım ufak bir test ettim de herhangi bir problemi görünmüyor, kuponla beraber 1159 TL'ye geldi bu fiyata hotswap kablosuz mekanik bulabilir miyim bilmiyorum, etiketleri sökülmüş bir şekilde geldi, sesini, tasarımını ve ledlerini beğendim
o fiyata nasil geldi hocam yanlis yazmadiysaniz super bence iade etmeyin

benimkinde sıkıntı yokta yorumlar sıkıntılı iade etmeye uğraşsam mı bilemedim

Bende sürtme sorunu yok ama bazı switchlerin kenarlarında plastik çapaklar farkettim. Eğer çapaktan dolayı çok minik bir açı ile duruyorsa switchler o yüzden de capler de aynı açı ile yanlara sürtüyor olabilir mi?

Hocam bende bu ses olayına takıntılıyım. Aula nın hangi modeli daha tok ses sahip. F87 pro v2 orange modeline baktım videolardan. Daha iyi gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,939
Üyeler
199,251
Son üye
corvaht

Geri