🔥İndirim Bargello Parfümlerde 2.Üründe %50 İndirim🔥

Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.

450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:
Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus

Sen istediğin parfümü söyle. Ben sana söylerim markasını. Dandik şeylere yöneltmeyin insanları.
Ben de kendime bakıyorum hocam. Daha önce orjinal parfüm almadım hiç ve tenime uyan koku hangisi emin değilim. Bi ara burda kendi parfüm yapan bir arkadaştan sekushi muadili almıştım şekerli koku. Baya kalıcı ve yayılımı fazlaydı. Dünde karşıma emre geldi çıktı onu araştırıyordum. Bana da 700-800civarı bir şey önerebilir misin¿

Cok pahalı olmayan taze ağır olmayan ama kalıcılıgı iyi parfüm arıyorum bende

İstediğim parfüm yok, yazlık bir parfüm lazım işte. Ferah olsun yeter. Kalıcı da olmalı.
Ferah ve kalıcı bir şey istiyorsan imagination bakabilirsin. Muscent'inki gayet iyi fakat birazcık tuzlu fiyatı. Dose Parfüm de gayet iyidir.

Ben de kendime bakıyorum hocam. Daha önce orjinal parfüm almadım hiç ve tenime uyan koku hangisi emin değilim. Bi ara burda kendi parfüm yapan bir arkadaştan sekushi muadili almıştım şekerli koku. Baya kalıcı ve yayılımı fazlaydı. Dünde karşıma emre geldi çıktı onu araştırıyordum. Bana da 700-800civarı bir şey önerebilir misin¿
Hocam kışlık mı bakıyorsunuz yazlık mı şekerliden kasıt vanilya şekerliliği mi?

Cok pahalı olmayan taze ağır olmayan ama kalıcılıgı iyi parfüm arıyorum bende
Yazlık bakıyorsanız Essencia'dan Notus
Emre Boslu'dan Meteore
Famak De Fragancia'dan Blue De Chanel önerebilirim.

Son düzenleme:
bargellodan iyi olduğunu soyleyen içerik ureticileri var ben bargello kullanirken memnundum ama durduk yere çok zamn yaptılar baska parfumleri deneyecegim artik g10 sıradaki tercihim olacak
Alınca söylersin hocam

Biraz geç oldu pardon fakat bu tarz markaların esansları genel olarak ucuz ve sentetik oluyor. Ayrıca kalıcılık ve yayılım konusunda hiçbir iddiaları yok. Sulandırılmış gibiler.

Yani bu paraya bilemedim fakat 1000 tl bütçe kapsamında bunların 5 katı parfümler var hocam. Elimde 25 tane parfüm var. Birçoğu koku mutfağı ürünü mesela.

450 TL'ye alacaksan alma kankam. Eyüp Sabri Tuncer tütün kolonyası öneririm. Azcıcık para biriktir 700 800'e sağlam muadil firmaları var:
Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus

Sen istediğin parfümü söyle. Ben sana söylerim markasını. Dandik şeylere yöneltmeyin insanları.
Creed aventus varmı

Son düzenleme:
Ferah ve kalıcı bir şey istiyorsan imagination bakabilirsin. Muscent'inki gayet iyi fakat birazcık tuzlu fiyatı. Dose Parfüm de gayet iyidir.

Hocam kışlık mı bakıyorsunuz yazlık mı şekerliden kasıt vanilya şekerliliği mi?

Yazlık bakıyorsanız Essencia'dan Notus
Emre Boslu'dan Meteore
Famak De Fragancia'dan Blue De Chanel önerebilirim.
Hem yazlık hem kışlık bakıyorum hocam. 2 gündür gözüme çarpan isimler var. İmagination, Elixir miydi neydi, hacivat, amyris extrait gibi ürünler çok beğeni almış. Bir de bluetalisman vardı sanırım. 700-750 civarına bunlardan kaliteli muadil var mıdır? Kimyager Ahmet ve Emre Geldi dışında diğerlerini duymadım hiç.

Sekushi biraz pamuk şeker kokusunu andırıyordu.

Hem yazlık hem kışlık bakıyorum hocam. 2 gündür gözüme çarpan isimler var. İmagination, Elixir miydi neydi, hacivat, amyris extrait gibi ürünler çok beğeni almış. Bir de bluetalisman vardı sanırım. 700-750 civarına bunlardan kaliteli muadil var mıdır? Kimyager Ahmet ve Emre Geldi dışında diğerlerini duymadım hiç.

Sekushi biraz pamuk şeker kokusunu andırıyordu.
Blue De Chanel ve Y EDP var 4 mevsimlik ve bence aşırı genel beğeni kokuları. İkisini de Famak De Fragancia iyi yapıyor.
Hacivat ise biraz daha yosunsu kalıyor fakat benim için en klas kokulardan birisi. Eğer Hacivat istersen Alberto Sego'dan "Creed Aventus Süper Çalışma" bakabilirsin. Çünkü Hacivat da Aventusgil parfümü. Tek fark hacivatın biraz daha yosunsuluğunun fazla olması.

Alınca söylersin hocam

Creed aventus varmı
Alberto Sego Süper Çalışma veya düz Aventus bakın. Pişman olmayacaksınız.

Blue De Chanel ve Y EDP var 4 mevsimlik ve bence aşırı genel beğeni kokuları. İkisini de Famak De Fragancia iyi yapıyor.
Hacivat ise biraz daha yosunsu kalıyor fakat benim için en klas kokulardan birisi. Eğer Hacivat istersen Alberto Sego'dan "Creed Aventus Süper Çalışma" bakabilirsin. Çünkü Hacivat da Aventusgil parfümü. Tek fark hacivatın biraz daha yosunsuluğunun fazla olması.

Parfüm bilgisi olmayan biri icin kalıcı olanlardan 600 700 bandına aha şunu al aha link şeklinde bişey gelir mi?

Hocam umarım iyidir ya

Ysl y edp önerebilir misiniz? lütfen

Ysl y edp önerebilir misiniz? lütfen
Belirttiğim gibi Famak De Fragancia.

Parfüm bilgisi olmayan biri icin kalıcı olanlardan 600 700 bandına aha şunu al aha link şeklinde bişey gelir mi?
Hocam kalıcıdan kasıt olarak baktığımızda OUD denilen şey de aşırı yapışkan ve kalıcan fakat 10 kişiden 7'si beğenmez. Bundan dolayı sadece genel beğeni önerebilirim:
(Vanilya-Tatlı):
Althair
SWY Intensely
Le Male Elixir
(Fresh):
Imagination
Ysl Y EDP
Torino 21
(Yazlık, Meyveli)::
Erba Gold
Paradise Garden
Blue Talisman
Le Beau Le Parfum

Hocam umarım iyidir ya
Yani muadili aldıktan sonra dinlendirirseniz bazen orijinalinden bile iyi olabiliyor. Benim Alberto Sego'dan aldığım Le Beau Le Parfum şu an orijinalinden çok daha iyi performans veriyor. 12 saati görüyor tenimde.

Son düzenleme:

Kimyager Ahmet
Famak De Fragancia
Anymo Paris
Malikhan
Granada
Muscent-Koku Mutfağı
Doftkonst
Alberto Sego
Caps Lock
Doros
Patronus

Bargello 575 kullaniyorum ve yayilimida iyi neyin muadili bilmiyorum. Daha iyisi varsa önerebilirsin?

Bargello 575 kullaniyorum ve yayilimida iyi neyin muadili bilmiyorum. Daha iyisi varsa önerebilirsin?
Neyi önereyim hocam boş boş bir şeyler yazıyorsunuz sonra sorumlu ben tutuluyorum. Şunun şunun muadili deseniz tamam da daha iyisi varsa lafına karşı önereyim al:
Muscent
Lelas
Kimyager Ahmet
Ferne
Alberto Sego
Dose
Luxury Extrait De Parfum
Anymo Paris
Famak De Fragancia
Caps Lock
Doftkonst
Gadban