❌İndirim Bitti! MSI Mpg 322ur Qd-OLED X24 43.699₺!

geçen gün ben mi yanlış okudum acaba o.O2
çölde serap görmüş gibi olmuşum galiba
çok fazla bekleyen vardı bu monitoru kapış kapış gitti. Asusa göre 20k ucuzdu. 52k satılan incehesap ve gaminggende de stok yok. şu an hiçbir yerde yok stok sanıyorum ki

Yok abi sensör düzgün çalışmıyor.
Sistem modunda pc'yi açıp ilk defa kalkıp oturunca çalışıyor sadece.
Pc başında iken ekranı kapamıyor, kalkınca hemen kapıyor, oturuyorsun açıyor. Ama bir daha pc aç kapa yapmadan aynı işlemi kesinlikle yapmıyor.
Yani kalkıyorum 2. defa içeriye gidiyorum ekran açık kalıyor.
Monitör modu ise daha cringe. Ben otururken ekranı kapıyor. Açmak için bazen kafamı eğip alttaki kameraya kitleniyorum bazen ise o da ise yaramıyor. Koltuktan kalkıp oda da bir tur atıp oturunca açıyor ekranı.
Sıkıntı kısım bu kapamayı neredeyse 1 dakika bir yapması. Hani 5 dakika da bir falan yapsa belki okey derdim.
Ama bence monitör masaya çok yakın olduğu için oluyor. Metre ile kamera ve masa arasında mesafeyi ölçtüm 5.5cm var. Bu yakınlıkta kameranın yüzümü görmesi yerine ve klavye ve göbeğimle bakışmasına sebep oluyor.
Rog'da ki gibi lidar olsaydı sensöre el atınca açılırdı muhtemelen.
Bu sebeple bu sensörün lidar olmasını isteyen ve benim gibi monitörü masaya yakın kullanacaklar için rog daha iyi bir seçenek ama +30k (55'den stoklara girerse +20k) veririm diyene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,135
Üyeler
199,300
Son üye
Darth Umbra

Geri