Dr.Vega
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
Rica ederim. Öncelikle SSD Kingston daha az ısınan enerji yükü azdır. Ömür açısından ucuz ve dediğim gibi satıcıya çok önem veriyorum güvenden dolayı. Kendime bu bütçede bu sistemi kurardım. Güncel şu an alacak olsam. Dediğiniz gibi 850 watt yeterli olacaktir ve seçilebilir. Fiyat farkı 1000 TL idi. İleride değiştirmek isteseniz daha fazla tutacaktır. Ben oled G8 kullanıyorum. Mat ekranı çoğu insan sevmiyor benim için çok ideal çünkü yansıma olmaması için (ışık ve gün ışığı). 1 yıldır hiçbir sorunum olmadı monitör ile. Acikcasi çok iyi bir oyuncu gözünüz ve refleksleriniz yok ise 240 hz üzerini algılamak zor oluyor. Sıvı soğutucuda biraz Görünüm üzerine oldu ancak pompa hızı diğer soğutuculardan 2 kat daha yüksek. LCD ekransiz başka model önerebilirimHocam öncelikle elinize sağlık uğraşmışsınız çok teşekkür ederim. Burada sormak istediğim birkaç konu var. SSD konusu sanki attığınız SSD benim konuya yazdığım SSD'den çok bir fark olmaksızın daha düşük performansa sahip gibi görünüyor. Güç kaynağını neden 1000W düşündünüz sizce çok fazla değil mi bu sistem için 850W bile aslında fazla görünüyor? Sıvı soğutucu 10k TL bence çok abartı bu 240mm bir sıvı soğutucu bile yetiyor diyorlar bu işlemci için. Bir de son sorum monitör için. Ben daha önce Samsung 2k monitör kullandım ve çok da memnun kaldım fakat nedense araştırmalarımda kimsenin bu monitörü önerdiğini görmedim halbuki bu attığınız monitör kağıt üstünde teknik olarak rakiplerine göre çok çok üstün. 500 Hz tazeleme hızı rakipleri genelde 240 veya 360 oluyor maksimum sizce bunun sebebi nedir ve neden Samsung tercih etmeliyim sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
mATX anakarti ATX kasaya takarsanız dediğiniz doğru. Ancak bu bileşenleri bir mATX kasaya taktığınız da inanın görüntü başka olacaktır.m atx anakartlar iğrenç hiç güzel durmuyor kasada küçücük duruyo