fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,240
kaç hz bu
soru cevap kısmında 60 yazılmışkaç hz bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
60 hz mi ben yemicem
Ekran 60hz.kaç hz bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
60 hz mi ben yemicem
Ben alıp iade ettim... (aldığım tv de bir sürü sorun vardı onları tek tek yazmayacağım.)
Akşamları film izlemek işkence haline geliyor. Neden mi? Çünkü bu alt ve üstte çıkan siyah barlar yerel karartma bölgesi az olduğundan tam kararamıyor. Ekranda IPS ekran olduğu için köşelerden ips glow gibi olan şeyler aşırı göze batıyor.
Sağdan sola, soldan sağa aydınlık nesneler gittikçe o siyah/siyahımsı olması gereken barlarda renk değiştirmeye başlıyor.
Ekran parlaklığını açınca garip bi şekilde vinyet efekti gibi köşelere gittikçe kararıyordu. Ekran parlaklığını açtığımda orta ile yanlar yuvarlak şekilde dürbün efekti oluşturuyordu.
Uydu kanalları çok güzel gözüküyordu ve sesi harikaydı.
Hareket netleştırme/yumuşatma ayarı güzel çalışıyordu.
Akşamları film izlemeyecekseniz ps ile oyun oynamayacaksanız muhtemelen memnun kalırsınız.
Ps bağlayacaksanız, Akşamları film izleyeceğim derseniz başka modeller bakmanızda fayda var.
Hocam size hva panel yada va panel tarzı bişey lazım giriş seviye miniled ler ve qled ips panellerden uzak durun sizi çıldırtmaktan başka işe yaramazBen alıp iade ettim... (aldığım tv de bir sürü sorun vardı onları tek tek yazmayacağım.)
Akşamları film izlemek işkence haline geliyor. Neden mi? Çünkü bu alt ve üstte çıkan siyah barlar yerel karartma bölgesi az olduğundan tam kararamıyor. Ekranda IPS ekran olduğu için köşelerden ips glow gibi olan şeyler aşırı göze batıyor.
Sağdan sola, soldan sağa aydınlık nesneler gittikçe o siyah/siyahımsı olması gereken barlarda renk değiştirmeye başlıyor.
Ekran parlaklığını açınca garip bi şekilde vinyet efekti gibi köşelere gittikçe kararıyordu. Ekran parlaklığını açtığımda orta ile yanlar yuvarlak şekilde dürbün efekti oluşturuyordu.
Uydu kanalları çok güzel gözüküyordu ve sesi harikaydı.
Hareket netleştırme/yumuşatma ayarı güzel çalışıyordu.
Akşamları film izlemeyecekseniz ps ile oyun oynamayacaksanız muhtemelen memnun kalırsınız.
Ps bağlayacaksanız, Akşamları film izleyeceğim derseniz başka modeller bakmanızda fayda var.
Arada bariz fark görürsün.Şöyle bir televizyona geçesim var da değer mi bilmiyorum ya
Techwood 43" 4K VA panel televizyon var bende şuan
Görüntüsünden vs. memnunum işimi görüyor çok güzel bir şekilde size değiştirmek gereksiz mi olur?
Evet.ps için neden kötü 60 hz diye mi
koskocam miniled 4k tv nasıl 23k ya . 27 inch 4k miniled monitörler bundan daha pahalı ama arada gecikme ve hz farkı var tabiide bilemedim monitörler gereksiz pahalı geldi simdi