Salah, Beşiktaş'ta !👀

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,480
Beşiktaş, Mohamed Salah ile anlaşmaya vardı !👀
Bu transfer hakkında fikriniz nedir?

Ben Salahı severim, bi ayağı çukurda bile olsa Salah Salah'tır, ligde izlemesi bence keyifli olacak.

• Maaş: 10.000.000 Euro.
  • Bonuslar: 2.000.000 Euro.
  • Sözleşme: 1+1 yıl.

Ben Salahı severim, bi ayağı çukurda bile olsa Salah Salah'tır, ligde izlemesi bence keyifli olacak.

Serdal kaldırdı indirmiyor.

ronaldoyu da alır mı
ülkede 1 tane tecavüzcü var 2. ye gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beşiktaş kullanabilirse iyi olur iyi reklam olur

Bu transfer sayesinde Beşiktaş Kasımda değil ocakta havlu atar artık tüm Beşiktaş camiasını kutlarım

Tatile gelmiş reis İstanbul güzel seçim

Ölmüş adama 12m maas veriyorlae tüm Türk takımlarının yaptığı en büyük hata Liverpool iyi olsa salahi beles sayilacak bir fiyata verirmi yada trossardi arsenal 20m ye verirmi 2 Side çöp transfer (Fenerbahçe şampiyon bu sene)

Salah'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Jacobs karşısında çok çaresiz kaldığını gördük. Büyük takımlara karşı iş yapamayabilir fakat anadolu takımları karşısında fazla zorlanmaz.

Ölmüş adama 12m maas veriyorlae tüm Türk takımlarının yaptığı en büyük hata Liverpool iyi olsa salahi beles sayilacak bir fiyata verirmi yada trossardi arsenal 20m ye verirmi 2 Side çöp transfer (Fenerbahçe şampiyon bu sene)
Salah iyi zaten Liverpool gibi büyük takımlar şu riski almiyor bu adamın formu yerinde yaşı belli ama önümüzdeki sezon aynı istikrarı verecebilecek mi? O kadar çalışan var bu adamların damarinin içinden geçen oksijene kadar takip ediyorlar. O parayı ona vermek yerine daha garanti istikrarlı adama vermeye yoneliyorlar. Hep taze kalmaya odaklanmislar

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook

vla salah trossard rafa su 4luyu gorme sansımız olsaydı keske

Arkadaşlar bir Beşiktaş taraftarı olarak bir kaç şey yazmak istiyorum. Dünyada futbolun çöplüğü iki tane ülke var. Birisi Asya'nın çöplüğü diğeri ise Avrupa'nın çöplüğü.

Asya'nın Çöplüğü (Suudi Arabistan): Suudi Arabistan'da bulunur. Liglerinde kalite yoktur, yaşamak içinde özellikle Avrupalı futbolcular için iyi yerler değildir fakat olmayacak paralarla (para odaklı artık yaşlanmış) futbolcuları liglerine çekerler.

Avrupa'nın Çöplüğü (Türkiye): Bazı futbolcular ise Avrupada oynamaya devam etmek ister ve Avrupaya daha yakın şartlar altında İstanbulda yaşamak ister. Suudi ligine göre biraz daha az paraya buraya seçerler. Amaçları varsa bi Şampiyonlar Ligi yada Avrupa Ligi orada devam etmektir. En kötü ihtimalle İstanbulun renkli gece hayatı cazip gelir. Yani futbol oynamak için değil emeklilik için gelirler.

Yani anlayacağınız bu iki ligte çöptür ve emekli futbolcuların para yada başka menfaatler doğrultusunda tatil yapıp olmayacak paralar kazandığı emekliliğini en güzel yaşacağı liglerdir.

Ha Sallah bu hali ile bile Türkiye ligine çoktur ayrı mesele ama şahsen bu tür yaşlı futbolculardan Türkiye takımlarının uzak durması gerekiyor. Özel squad ekipleri ile Güney Amerika yada Avrupa'nın genç yeteneklerini kıskaca almak onları doğru ekip ile geliştirip kısa vadede önce takıma katkı sağlaması sonra değerini mali açıdan arttırıp Avrupa'nın büyük takımlarına satması gerekiyor. Ekonomisi düzelen klüpler ise daha genç ve başarılı topçuları ülkeye getirerek Avrupada hakimiyet kurması gerekiyor. Sadece Türkiye'de şampiyon olmak Avrupa şampiyonlarında oynamamak Türk takımlarına gelir sağlamamakla birlikte borç batağına sokmaktadır. Türkiyede şampiyonluktan kazanılan geliri bir Şampiyonlar Ligi maçında kazanabiliyorsun. Yani sadece Türkiyede şampiyon olmak için 34 yaşında ki Sallah'a 2 senede 24.000.000 Euro vermek akıl kar işi değildir. Türkiye'de şampiyon olmak ortalama 5.000.000 Euro kazandırıyor. İki senede 10.000.000 Euro eder. Yani Sallah için iki yılda 14.000.000 Euro'luk bir açık oluyor. Hadi forma satışı falan 5.000.000Euro kazansa gene ciddi rakamlardan açık oluşuyor. Şimdi diyeceksiniz ki sponsorlar devreye girmiş. Kardeşim o sponsorlar genç yeteneklere yapsın yatırımı. Hem ilerde satarak parasını çıkardığı gibi kulübede kar sağlar.

Son olarakta artık kariyerini en iyi şekilde tamamlamış olan Sallah'ta bir amacı olmadığı için çok mazot yakacağını sanmıyorum. Haa Türkiye liginin 5 gömlek ilersinde olduğu için her türlü iki sene ligi osurtur ama sonra gene hüsran gene enkaz!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,440
Üyeler
199,360
Son üye
Enormis

Geri