ℹ️Game Garaj Laptop Rgb Kontrol Yazilimiℹ️Tongfang Modeller İcinℹ️

geçen sene denemiştim işe yaramamıştı
hocam isterseniz sizin icinde yapabilirim ancak biraz ugrastirici ve bilgisayariniza erismem gerekiyor dedigim seyleri yapmak icin.
gerekli veriyi toplamam 1-2 saat surebilir gelistirme ortamini yukledikten sonra
sirf ugras olsun diye yapacagim sizin cihaziniza sahip kisilerde kullanabilsin diye

Hocam yarın indirip deneyip size dönüş yapacağım
hocam v2 hazir bir cok animasyon secenegi ve ozellestirme seceneegi eklendi sizden ricam yarin kisa bir inceleme paylasmaniz olucaktir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence cok guzel oldu
cok fazla animasyon secenegi ekledim ve cok fazla ozellestirme secenegi ekledim.
Ayriyetten animasyon akiciligi da orjinal kontrol yazilima kiyasla cok daha iyi 2-3 kat daha yuksek fps de calisiyor

hocam isterseniz sizin icinde yapabilirim ancak biraz ugrastirici ve bilgisayariniza erismem gerekiyor dedigim seyleri yapmak icin.
gerekli veriyi toplamam 1-2 saat surebilir gelistirme ortamini yukledikten sonra
sirf ugras olsun diye yapacagim sizin cihaziniza sahip kisilerde kullanabilsin diye
Hocam bende 2 3 uğraştım claude ile yaptık 24 bölgeyi ayrı ayrı kontrol edebiliyorum efekt vs ekleyeceğim geliştirip paylaşacağım bende

maalesef sizin cihazinizla uyumlu degil
sizinki msi kasa tongfang degil
tamamen farkli modeller o yuzden sizin cihazinizdan bastan tersine muhendislikle mapping yapmak gerekiyor protokolu ogrenmek gerekiyor
cok yardimci olamayacagim o yuzden kusura bakmayin hocam
ancak sizin kontrol merkeziniz nasil gozukuyor ve nasil klavye isiklarini kontrol ediyor gosterirseniz baska onerilerde bulunabilirim. Kasiyormu klavye rgb si bizimkisi gibi mesela ?
hocam v2 exe ddosyasının ındırdım açtım ama bir şey olmadı farklı birşeyler daha yapmam gerekiyor mu? ıkıncı açtıgımda düzeldi çalışıyor modları ddeneyeceğim sıra sıra.

hocam güzel olmuş elinize sağlık daha akıcı gozukuyor
bazı buglar var ama bazen cok hızlı oluyor animasyonlar açıp kapatınca düzeliyor bazen de kendı kendıne kapanıyor yıne acıp kapanınca düzeliyor.

Son düzenleme:
hocam v2 exe ddosyasının ındırdım açtım ama bir şey olmadı farklı birşeyler daha yapmam gerekiyor mu? ıkıncı açtıgımda düzeldi çalışıyor modları ddeneyeceğim sıra sıra.

bazı buglar var ama bazen cok hızlı oluyor animasyonlar açıp kapatınca düzeliyor bazen de kendı kendıne kapanıyor yıne acıp kapanınca düzeliyor.
hocam bu sorunlari konrol merkezindeki aydinlatmayi devre disi birakmadiginiz icin yasiyorsunuz muhtemelen

hocam merhaba sorun benden kaynakliymis bugun bir guncelleme yayinliyorum cozmek adina, tesekkurler

Hocam yazılıma acaba ambilight ekleme şansınız var mı ? ben yapay zekayla node.js üzerinden denemiştim ancak Control Center uygulamasından mıdır bilmem kapattığım halde çalışmıyordu .

Kodları incelemek isterseniz diye paylaşıyorum.

1784308051160.webp

Hocam ben yaptım size nasıl göndereyim ? çalışıyor
hocam discord theyamo
ekleyebilirsiniz
ancak yaptiginiz seyi tam olarak anlayamadim, ambilight klavye nedir tam olarak ?

Hocam ben yaptım size nasıl göndereyim ? çalışıyor
benim uygulamayada bu konudan itibaren bayagi bir guncelleme geldi, bu konuda yanlis kategoride acilmisti zaten. Yeni konuya burdan erisip buraya mesaj atabilirsin artik:

hocam discord theyamo
ekleyebilirsiniz
ancak yaptiginiz seyi tam olarak anlayamadim, ambilight klavye nedir tam olarak ?

benim uygulamayada bu konudan itibaren bayagi bir guncelleme geldi, bu konuda yanlis kategoride acilmisti zaten. Yeni konuya burdan erisip buraya mesaj atabilirsin artik:
sanırım ekrandaki şeyin renkleri klavyeye düşüyor

Hocam anlatmak istediğim buydu ekranda ki renklere göre klavye renk değişiyor ve sizin GUI'ye entegre.
1784320275606.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,040
Üyeler
199,273
Son üye
dracowst

Geri