Lian Li RS1200G Beyaz 1200W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.RS1200G.WH00.EU) - incehesap.com
Lian Li RS1200G Beyaz 1200W 80+ Gold ATX Power Supply (G9P.RS1200G.WH00.EU) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
tuf'tan iyi benceAsus tuf ile arasında çok fark var mı bunun sabah almıştım ona göre iade edip bunu alayım
Ulan varya bütün hevesim kaçtıSX1200P beyazı 7500 e aldıktan sonra sarmıyor be
Bu biraz daha kompakt kasalar için diye biliyorum. Rs1200 den nesi daha iyi?Alıntıyı görüntüle
bundan iyisi yok
Stok yok :/Alıntıyı görüntüle
bundan iyisi yok
Google ai yazınca görebilirsin hocamBu biraz daha kompakt kasalar için diye biliyorum. Rs1200 den nesi daha iyi?
Sertifika olarak biri Gold Biri PlatiniumBu biraz daha kompakt kasalar için diye biliyorum. Rs1200 den nesi daha iyi?
hocam kasa nedir bende ch160 ile kullanıcam bu psu yu 2. pc olarak bir de psu sesli mi tam yükteBen 3999TL ye geçen hafta SFX düşürdüm ya mutluyum.Alıntıyı görüntüle
Sessiz hocam gayet. Kasa Lian LI Dan a3. Ch160 ile benzer kasa güzel uyumlu olur.hocam kasa nedir bende ch160 ile kullanıcam bu psu yu 2. pc olarak bir de psu sesli mi tam yükte
Baya tatlı kasaymış buna full beyaz dizsen mükemmel olur bu aradaBen 3999TL ye geçen hafta SFX düşürdüm ya mutluyum.Alıntıyı görüntüle