Frozen Warframe 240 mı Phantom Spirit 120 Se mi

dex31

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
3500
bu iki soğutucu arasında kaldım biliyorum kule tipi çok daha dayanıklı ve sorun çıkarma riski daha az fakat ben kasamın içinin ferah görünmesini istediğim için çok büyük bir soğutucuda almak istemiyorum yani diyeceğim şu ki bir kaç derece sıcaklıktan fire verip sıvı soğutucu alsam hata mı yapmış olurum? yoksa görünümü tamamen umursamayıp kule tipi mi almalıyım? kısacası bu iki soğutucu arasında pişman olacağım kadar büyük bir soğutma farkı var mı? işlemcim ryzen 5 7600

Net bilgim olmasa da Frozen hakkında, Phantom Spirit i biliyorum net bir şekilde.
Phantom Spirit bazı 360mm lerden bile iyi soğutuyor var gerisini sen düşün
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ferah görünmek var, ferah olmak var, nerede yaşadığını bilmiyorum ama hava çok sıcak, ayriyeten üstünde LCD gibi birşeyi olan Phantom Spirit te var. O da gayet güzel görünüyor

Phantom Spirit in tek problemi, yapraklar biraz çabuk eğilip bükülüyor, lalloş oluyor dikkat etmezsen, onun haricinde, severek kullandığım bir ürün

Net bilgim olmasa da Frozen hakkında, Phantom Spirit i biliyorum net bir şekilde.
Phantom Spirit bazı 360mm lerden bile iyi soğutuyor var gerisini sen düşün

Ferah görünmek var, ferah olmak var, nerede yaşadığını bilmiyorum ama hava çok sıcak, ayriyeten üstünde LCD gibi birşeyi olan Phantom Spirit te var. O da gayet güzel görünüyor
hocam ankaradayım normal zamanda fakat bütçem 3500lerde geziyor sizin bahsettiğiniz model çok daha fazla ama bu fiyatlarda olsa kesinlikle o modeli tercih ederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,496
Üyeler
200,688
Son üye
SametGG

Geri