Bir İnsan Neden Vegan Olur?

ben vegan değilim, veganlığı da savunmuyorum asla. ama meyve sebze olayı külliyen yalan. alım gücünü bırak türkiyedeki meyve sebze fiyatını euroya çevirince bile türkiyeden daha ucuz avrupada. bilmeden konuşma
Hocam zaten sonra verdiğim cevapta meyve sebze kısmında hatalı olabileceğimi hatta tam anlatamadığımı yanlış ifade etriğümi belirttim ya zaten ?

Ayrıca avrupa olarak tek düşünmeyin mesela güney korede mi ne daha pahalı diye hatırlıyorum ayrıca türkiyede nereden aldığınıza bağlı istanbulda aldığınız meyve ile anadoluda veya doğuda aldığınız fiyatı aynı değil çok fiyat farkı var şahsen haberiniz olsun istanbulda özellikle son bir kaç yılda faiş fiyatlar bindi

Türkiyede pahalı olmasının tek sebebi firmalar uzun uzun anlatamam ama şöyle söyliyim meyve tarladan tüketiciye gelene kadar arada 5-10 tane aracı var bunların hepsi kendi karını ekliyor ki bunu pazarcı bir kaç kişidende duydum hatta bir rells ta mı nerde denk gelmiştim hatırlamıyorum ama karın işte biz kilosunu burda 5-10tl ye mi ne satıyoruz diyordu pazarda aynı keyve mi sebaeöi neyse işte 50-60 liraya satılıyordu (fiyatları tam hatırlamıyorum ama ksıaca arada bırka 2-3 katı ürüne bağlı olarak 4-7 kat falan fark ediyordu

Oysaki direk bir ağ olsa yani direk tarladan pazara/markete arada aracı olmadan gelse fiyatlar aşırı ucuzlar

dikkat çekme çabası

Arkadaşlar forumda vegan veya vejeteryan olan varmı? Nasıl yaşıyorsunuz veya sebebi nedir açıklama imkanınız varmıdır? Kimse yargılamayacak sadece koskoca bir saçmalıktan ibaret olduğunu düşündüğüm için ve bir yakinimla bu meseleden dolayı kavga ettiğimden soruyorum. Belkide ben yanlis biliyorumdur birseyleri
bence aşırı mantıklı sonuçta hayvanlarında canı var onlarında canı yanıyor yamyam gibi bişeyiz yani

Uygunsuz Dil
Arkadaşlar forumda vegan veya vejeteryan olan varmı? Nasıl yaşıyorsunuz veya sebebi nedir açıklama imkanınız varmıdır? Kimse yargılamayacak sadece koskoca bir saçmalıktan ibaret olduğunu düşündüğüm için ve bir yakinimla bu meseleden dolayı kavga ettiğimden soruyorum. Belkide ben yanlis biliyorumdur birseyleri
maldır NOKTA.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,365
Üyeler
199,345
Son üye
ardovsky

Geri