Yardım Ilk Kez Masaüstü PC Topluyorum Monitörde Kararsız Kaldım Ne Almalıyım

Reaksiyon skoru
3
Bütçe
10000
bütçem 10000 gibi daha çok valorant gibi rekabetçi fps oyunları oynuyorum kriterlerim: 24.5 inç ve 24 inç olması daha iyi olur tepki süresi 1ms altı olsun yada 1 ms 240hz en az pivot olsun birde kronik olmasssa iyi olur kısaca 10000 civarı bütçe ile en iyi monitörü arıyorum çok kararsız kaldım

Öncelikle 1Ms pazarlama tabidir 1Ms yazısı testlerinde aldıkları en düşük rakam oluyor , ortalama 4 5ms 6ms çalışıyor monitörler aslında. Bende 0.3ms var ama oyunda 4.5 felan . o bütçe ile 300hz tarzı bir ürün alabilirsin örneğin fetişin varsa uzaylı teknolojisine https://www.gaming.gen.tr/urun/7697...ync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce
bütçem 10000 gibi daha çok valorant gibi rekabetçi fps oyunları oynuyorum kriterlerim: 24.5 inç ve 24 inç olması daha iyi olur tepki süresi 1ms altı olsun yada 1 ms 240hz en az pivot olsun birde kronik olmasssa iyi olur kısaca 10000 civarı bütçe ile en iyi monitörü arıyorum çok kararsız kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle 1Ms pazarlama tabidir 1Ms yazısı testlerinde aldıkları en düşük rakam oluyor , ortalama 4 5ms 6ms çalışıyor monitörler aslında. Bende 0.3ms var ama oyunda 4.5 felan . o bütçe ile 300hz tarzı bir ürün alabilirsin örneğin fetişin varsa uzaylı teknolojisine https://www.gaming.gen.tr/urun/7697...ync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/?ref=akakce
Kişisel olarak AOC markasını tercih etmiyorum bana verdiği vibe baya kötü ofis monitörüne benziyorlar. ASUS tercih ederdim yada attığım linkteki Alienware premium kullanıcı hissini sana yaşatıcak olanlardan birisi , panel vb malzeme kalitesi açışından işini yapan markalardan birisi. bana sorarsan bütçen ile alabileceğin en iyi seçenek

Son düzenleme:
teşekkür ederim gerçekten yorumlarına da baktım güzel duruyor birkaç kişi daha yazarsa hepsini değerlendirip seçmeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,227,039
Üyeler
199,272
Son üye
Emirhansyusan

Geri